The Witcher 3 fazla mı abartıldı?

Direkt 3'ten başlıyorsan hiç başlama oyuna. 1'in hikayeyi dinle 2'yi mutlaka oyna ve save aktararak oyna 3'ü.

Evet öyle düşünmüştüm ama günde en fazla 3-4 saat oynayacağımdan 1-2 izleyip 3 oynamak istedim save aktarmadan oynasam ne gibi eksikliklerim olur oyunda?

Ana oyun, DLC'ler...
Her biri ayakta alkışlanıp, önünde şapka çıkartılacak yapımlar oysaki.

Saygılarımla.

Oynamasını bilince ilk bıcı bıcı sahnesinde.

Hatırladım

Bende sevemedim, GOTY sürümü almıştım. Benlik değil oynayınca onu anladım. Netflix serisi sevmiştim aslında, ama işte bana hitap etmiyor oynanışı.

Tamam dostum oyun abartılıyor ve çok kötü, beğenmediysen silebilirsin. Beğenmek zorunda da değilsin.

Her hafta illa bu konudan açılıyor. Forumun arama kısmını bile kullanarak üyelerin Witcher 3 hakkında görüşlerini öğrenebilirsiniz. Zaten 2015'te çıkmış bir oyun ve Türkiye'de de ne kadar popüler olduğunu bilmeyen yok. Yani herkesin bildiği şeyleri tartışmanın hiçbir anlamı yok.

Son düzenleme:
Ben de aynı şekilde düşünüyordum ancak oyunda vakit geçirdikten sonra cidden güzel bir oyun olduğunu fark ettim. Benim için tek sorunu optimizasyonu.

Fazla abartıldığı doğru herkes sevmeyebilir çünkü uzun saatler oynayıp zaman ayırmak gerekli. 10 Saat oynayıp kenara koyabileceğin bir oyun değil, 10. Saatte hikaye daha yeni başlamış oluyor.

Tamam dostum oyun abartılıyor ve çok kötü, beğenmediysen silebilirsin. Beğenmek zorunda da değilsin.
İnsanların oyun hakkındaki görüşünü merak ettim konu saçma geliyorsa çıkabilirsiniz hocam.

Ben de aynı şekilde düşünüyordum ancak oyunda vakit geçirdikten sonra cidden güzel bir oyun olduğunu fark ettim. Benim için tek sorunu optimizasyonu.

Bende de bir tık optimizasyon sorunu var gibi ama rahatsız etmiyor.

Fazla abartıldığı doğru herkes sevmeyebilir çünkü uzun saatler oynayıp zaman ayırmak gerekli. 10 saat oynayıp kenara koyabileceğin bir oyun değil, 10. saatte hikaye daha yeni başlamış oluyor.

Benim için zor olacak 2 ayda bir oyunu 40 saat zor yaptım

Bu forumda iki oyun hakkında kötü konuşmayacaksın. 1-RDR2, 2-Witcher 3. Hayatında bu iki oyun dışında başka iyi denebilecek oyun oynamamış ve hemen triggerlenen bir kesim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…