The Witcher 3 fazla mı abartıldı?

Haklısınız hocam en az 5-6 saat oynayıp zaten konuya yeniden yazacağım.
5-6 saat bile yeterli değil. Oyunda geniş bir hikaye, çeşitli eklentiler ve devasa bir harita bulunuyor. Serinin meraklıları ve türü sevenler için daha doyurucu bir oyundur. Şahsen ben Witcher 2'den sonra Witcher 3'ü oynadım ki hala favori oyunlarım arasındadır.
 
5-6 saat bile yeterli değil. Oyunda geniş bir hikaye, çeşitli eklentiler ve devasa bir harita bulunuyor. Serinin meraklıları ve türü sevenler için daha doyurucu bir oyundur. Şahsen ben Witcher 2'den sonra Witcher 3'ü oynadım hala favori oyunlarım arasındadır.
Kaç saat sürüyor hikayesi hocam?
 
Arkadaşlar selam indirimde olduğu için 2 gün önce aldım bugün gireyim dedim oyun çok kötü sizce de fazla mı abartılmış ben eski bir oyuna göre grafikleri haricinde iyi bir yanını göremedim kontrolleri aşırı berbat ve tabii ki kamera açısı (benim görüşüm bunlar) sizler ne düşünüyorsunuz oyun hakkında?
Kesinlikle abartılmıyor. Özellikle oyunun DLC'li versiyonunun bile 14.99 tl olduğunu düşünürsek.
14 Aralık'ta yeni nesll güncellemesi gelecek, grafikleri ve mekanikleri elden geçirecekler. Bir de o zaman denersiniz, sarmıyorsa yapacak bir şey yok, sizlik oyun değil demek ki. Ama yine de kütüphanede dursun
 

Geri
Yukarı