Çözüldü The Witcher 3 görev haritada çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Kaer Morhen Savaşı
için adam topluyordum ancak,
Silah Arkadaşları: Skellige görevindeki,
``Cerys'e Udalryk'in delilik bilmecesini çözmesine yardımcı ol.`` ve
``Hjalmar'a Undvik devini öldürmek için çıktığı keşif gezisinde yardımcı ol.`` görevlerini seçtiğimde haritada herhangi bir yer çıkmıyor.

Bu sorunu birkaç kişi daha yaşamış ve konu açmış.
Konuyu tamamen okudum ancak herhangi bir çözüm yolu yok. Konu sahibi arkadaş farklı görevlere geçerek Silah Arkadaşları: Skellige görevini başarısız olarak atlamış.
Bu da benim istemediğim bir şey.
ss356.PNG
ss357.PNG

Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Şimdi kaledeyim ancak görev başlamadı. Diğer çağırmam gereken arkadaşları tanıyorum ancak bu isimleri ilk defa duyuyorum. Acaba önceden tanışmamız gereken görevleri yapmadığım için olabilir mi? Fazla yan görev yapmıyorum.
Yan görevlerin etkisinden dolayı olmuş olabilir. Ben sorunuzu yanlış anlamışım. Başka bir görev için yönlendirme yaptım. Kaer Morhen savaşı için adam toplama görevi büyük ihtimal bug yaptı. Çünkü o savaş için bahsedilen isimleri de çağırmak gerekiyor fakat onların görevlerinden önce direkt olarak Kaer Morhen savaşı görevine gelmek soruna yol açmış olabilir. Kaer Morhen savaşı görevi öncesi, o ikilinin yan görevlerini yapıp, birisinin tahta çıkmasına yardım etmeniz gerekiyordu. Cerys ve Hjalmar'ı yer gösterme olmadan bulursanız, belki görevleri başlayabilir. İkisi de farklı adalarda bulunuyordu. Youtube üzerinden bakabilirsiniz. En etkili yöntem kayıt geri sarmak olabilir. Hep uyarıyorum, Witcher'ı yan görevleri yaparak oynayın diye. :)
Konu üzerinde detaylı cevap yazanlar olmuş sadece ek bir bilgi olarak söylemek istedim aslında oyunda bug olduğunu düsünmüyorum, olay şu 'Musallat' ve 'Undvik Lordu' adında iki adet ikincil görev var Skelligede bu görevlerden 'Musallat' görevi Cerys için 'Undvik Lordu' ise Hjalmar için bu iki yan gorevi yapinca, silah arkadaşlarini tamamlıyacaksınız.

Arkadaşlar ben ayı olayında kimseye yardım etmedim ve devam ettim şimdi hjalmar ı vahşi av için çağıramıyorum taht için savaşmam lazım diyor yan görevlerin hepsini bitirdin gvent görevleri hariç ne yapacağımı bilmiyorum ilerleyemiyorum.

Konu üzerinde detaylı cevap yazanlar olmuş sadece ek bir bilgi olarak söylemek istedim aslında oyunda bug olduğunu düsünmüyorum, olay şu 'musallat' ve 'undvik lordu' adında iki adet ikincil görev var Skellige'de bu görevlerden 'musallat' görevi cerys için 'undvik lordu' ise hjalmar için bu iki yan gorevi yapinca, silah arkadaşlarini tamamlıyacaksınız.

Dostum çok teşekkür ederim yarım saattir arıyordum çok saol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı