The Witcher 3 güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 dakika oynayıp sonra bırakıp sonra da tavsiye etmek. Umarım youtube videolarını izlemişsinizdir.

Bari iade etseydiniz.

Sistem olmadığı için henüz oynayamadım, ileride kısmet olursa oynayacağım bir oyun. Eğer alırsanız en azından ilk iki oyununun hikayesine Youtube üzerinden bakın.

10 dakika oynayıp sonra bırakıp sonra da tavsiye etmek. Umarım youtube videolarını izlemişsinizdir.
Mağarada yaşamadığım için Witcher 3'in ne olduğunu, neyi iyi yaptığını ve insanları neden içine çektiğini biliyorum. Gereksiz hipe'ı önlemeye çalışıyorum sadece.
Bari iade etseydiniz.
İndirimdeyken seriyi almıştım, kütüphanede dursun belki canım çeker bir gün.

Teşekkürler, ancak çok detaylı ilk 2 oyunun hikayesini okumasam da zevk verir mi bu oyun. Mesela zamanının en iyi oyunlarından MGS 3 beni hiç o koca hikayesini bilmememe rağmen çok sarmıştı. Biraz okuyayım bari ama çok derin okumak da sıkıcı olur gibi

Teşekkürler, ancak çok detaylı ilk 2 oyunun hikayesini okumasam da zevk verir mi bu oyun.

Çok detaylı bakmanıza gerek yok. Bu iki videoyu izleseniz yeter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…