The Witcher 3 güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim kitap alma şansım yok şu an ama internette varsa okuyabilirim biraz bakındım da bulamadım daha

Güzel. Ben oynamadan önce önyargılıydım gereksiz abartıldığını düşünüyordum. Fikrim hala aynı fakat bu oyunun güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Güzel. Ben oynamadan önce önyargılıydım gereksiz abartıldığını düşünüyordum. Fikrim hala aynı fakat bu oyunun güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Abartanlara göre abartı değil sonuçta bu da oyunu daha ünlü yapıyor Metacritic'de de 9.4 gibi bir kullanıcı puanı var genelde kullanıcı puanlarını yüksek görmedim baktığım birkaç oyunun. Alayım bakalım şu efsaneyi.

Alın hocam zaten 2 saati geçmediğiniz sürece iade hakkınız var beğenmezseniz iade edersiniz.

Düşünmeden al geç. Bu oyunu hiç oynamamış olsaydım keşke, şimdi ne zevk alırdım 3 kere bitirdim dördüncüye elim gitmiyor değil.
Alacağım hocam. İnşallah bende de aynı etki olur, o etkiyi yaşamayı hiçbir şeye değişmem God of war serisinden, COD'dan, Metal Gear Solid' den falan biliyorum bayağı o hissi

Oyunu ve DLC'lerini bitirdim, üstüne bir kaç yayıncıdan ve youtuber'dan izledim. hala ara sıra aklıma geliyor. Yeni versiyonu mu ne çıkacaktı ertelenmiş sanırım, onu bekliyorum tekrar oynayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…