The Witcher 3 güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne tür oyunlar sevdiğini bilmiyorum ama Witcher 3'ü bilgisayarıma(o zamanlar GTX 960 ekran kartı sahibiyim) 2 kere kurup oynamaya çalıştım ama her seferinde beni deli etti. Çünkü konuşmalar arasında çok bekliyordum ve klavye-fare ile oyunu oynamak zor oluyordu. Oynamaktan vaz geçtim. Hatta oyundan nefret ettim. Sonra büyük övgüler aldığı için oyuna tekrar bir şans daha vermek istedim. Fakat bu kez PS4'de ve joystick'le oynadım ve 4 günde oyunu bitirdim. Artık en çok sevdiğim oyunlar listesinde 1 numarada. Hikayeli rol yapma oyunlarını seviyorsan mutlaka oynamalısın. Yalnız güçlü bir bilgisayar(özellikle SSD olmalı) yada konsol ve joystick ile oynamanı tavsiye ederim. Çünkü diğer türlü oyundan nefret edebilirsin.

Yalnız güçlü bir bilgisayar(özellikle SSD olmalı) yada konsol ve joystick ile oynamanı tavsiye ederim. Çünkü diğer türlü oyundan nefret edebilirsin.

Kesinlikle. Ben bu oyunu ilk oynadığımda HDD vardı rahmet okutuyordu, hem bekleme süresi uzun hem de oyun içi takılma yapabiliyor. SSD %100 şart.

Hocam şöyle bişey var joystick'im var ama sistemim 1050 Ti ekran kartı 8 GB Ram İ5 3. Nesil işlemci var ama HDD var, HDD de zannedersem çok eski olduğu için bazı oyunlarda takılma yapıyor, 3 4 sene önce GTA 5 i en yüksek-Ultra da hiç kasmazken artık araç sürerken takılmadan oynayamıyorum ve HDD den olduğunu düşünüyorum ama GTA 5 harici hiçbir oyunda bu olmuyor. Witcher'in de eskiliğine dayanarak kasmayacağını düşünüyorum ondan alacağım. Bilemiyorum.
Kesinlikle. Ben bu oyunu ilk oynadığımda HDD vardı rahmet okutuyordu, hem bekleme süresi uzun hem de oyun içi takılma yapabiliyor. SSD %100 şart.
Tüh ya ama zaten SSD almayı düşünüyorum. İnşallah belki de HDD imle sorun yaratmaz ama GTA 5 i 15 20 dk da açıyor HDD de de bişeyler var GTA 5 de de araba sürerken çok takılıyor üzüldüm şimdi

Son düzenleme:
Sizinle aynı durumdayken bende konu açmıştım burada ve herkes önermişti. Game of the Year versiyonunu alıp oyuna başladım. Oyunda 178 saat geçirdim ve açık dünyasında zevk alarak hala takılabilirim. (Şu an sınav Senem olduğu için PC elimde değil )
Oyunun dövüş mekanikleri, karakter geliştirme kısmı, zorluğu, yaratıkların animasyonları, diyaloglardaki sadelik ve diyalogların etkisi... Gerçekten oyuna sizi çekiyor. Oynadığım en iyi aksiyon-RPG diyebilirim. Sakın oyundan soğuyup bırakmayın. Gerçekten yazık etmiş olursunuz. İlk saatlerde yavaştan oyuna alışmaya çalışın.
Ayrıca eğer eski oyunları oynamak zorunda değilsiniz. Ben sıfırdan Witcher 3'e başladım ve hiçbir şekilde zorluk çekmedim, hikaye de kopukluk yaşamadım.

Witcher 3...
Yıllar önce 1 saat oynayıp sıkılıp sildiğim bir oyundu. Sonra uzun bir süre uzak durdum. Birkaç ay önce tekrardan indirdim ve sabredip devam ettim. Sonuç ne mi? Üst üste 2 kere oynayıp bitirdim farklı seçimler yaparak. Çok beğendim. Bunca zaman oynamadığım için ise kahroldum. Efsanevi, destansı bir oyunmuş. Abartılmayı hak ediyor.

Hocam en düşük ayarda bile GTA 5 de araba sürerken takılıyor sorun HDD den midir senin bilgin var mı? (2 3 yıl önce çoğu ayar en yüksek-ultra da hiç kasmazken, ondan sonra oluyor)

Hocam en düşük ayarda bile GTA 5 de araba sürerken takılıyor sorun HDD den midir senin bilgin var mı? (2 3 yıl önce çoğu ayar en yüksek-ultra da hiç kasmazken, ondan sonra oluyor)
1050 Tİ GTA V'i 1080pde rahatlıkla oynayabilecek bir kart. Mx130 ile 900p Very High'te 45-50 FPS alabiliyorken sizdeki bu takılmalar pekte normal değil. Sorun kesinlikle HDD'den kaynaklanıyor diyemem, kesim bir bilgim yok. Ancak sadece GTA V'te bu tarz birşey yaşıyorsanız eğer ve orijinalse dosya doğrulamayı/onarmayı deneyebilirsiniz.
Eğer çözüm olmazsa HDD'den kaynaklı olduğunu düşünebilirsiniz.

Epic Games GTA 5'i dosyalarla ilgisi yok onu da biliyorum. 2 3 yıl önce rahatlıkla oynatıyordu zaten full'de. 7-8 ay önce bir sorun vardı oyunlarda 15 20 dk oynadıktan sonra dırrr diye bi ses çıkıp bilgisayarım mavi ekran veriyordu kasadan kapatmadan düzelmiyordu. İnternetciye ramleri temizlettirdim sorun düzeldi. Ramdenmi diye de düşünüyorum ama bende HDD dendir diye düşünüyorum. Bilgisayar çok eski sayılır ekran kartı hariç hepsi 9 yıllık parça.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…