The Witcher 3 güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-Oyunun kesinlikle GOTY alın çünkü özellikle Blood and Wine aşırı iyi bir DLC.
2-Hikayesi ve karakterleri baya iyi.
3-Oyunu oynamadan önce kitaplar ile ilk 2 oyunun hikayesine baksanız iyi olur çünkü oyun kitapsız oynanıyor fakat Blood and Wine DLC'si tamamen kitaptaki hikayenin devamı.
4-Oyunu zorda başlamasanız bile yaklaşık 15-17 seviye gibi zorlaştırmanızı tavsiye ederim çünkü bir yerden sonra çok güçlü oluyorsunuz en zorda bile zorlanmıyorsunuz.
5-Müzikleri ve grafikleri bayağı iyi özellikle müzikler ağlatıyor da gazlıyor da.
Teşekkür ederim kitap alma şansım yok şu an ama internette varsa okuyabilirim biraz bakındım da bulamadım daha

Güzel. Ben oynamadan önce önyargılıydım gereksiz abartıldığını düşünüyordum. Fikrim hala aynı fakat bu oyunun güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Güzel. Ben oynamadan önce önyargılıydım gereksiz abartıldığını düşünüyordum. Fikrim hala aynı fakat bu oyunun güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Abartanlara göre abartı değil sonuçta bu da oyunu daha ünlü yapıyor :D Metacritic'de de 9.4 gibi bir kullanıcı puanı var genelde kullanıcı puanlarını yüksek görmedim baktığım birkaç oyunun. Alayım bakalım şu efsaneyi.

Abartanlara göre abartı değil sonuçta bu da oyunu daha güzel yapıyor bence :D metacritic'de de 9.4 gibi bir kullanıcı puanı var genelde kullanıcı puanlarını yüksek görmedim baktığım birkaç oyunun. Alayım bakalım.

Alın hocam zaten 2 saati geçmediğiniz sürece iade hakkınız var beğenmezseniz iade edersiniz.

Düşünmeden al geç. Bu oyunu hiç oynamamış olsaydım keşke, şimdi ne zevk alırdım 3 kere bitirdim dördüncüye elim gitmiyor değil.
Alacağım hocam. İnşallah bende de aynı etki olur, o etkiyi yaşamayı hiçbir şeye değişmem :) God of war serisinden, COD'dan, Metal Gear Solid' den falan biliyorum bayağı o hissi :D

Merhabalar.

Epic Games indirimlerinden dolayı Witcher 3 almayı düşünüyorum. Daha önce buna benzer oyun oynamadım geçen hafta Nioh'u aldım bedava olmasından dolayı. Nioh'u beğenmedim çok zor geldi ve biraz iç açıcı olmayan bir atmosferi var sanki. Witcher 3'de Nioh gibi bir oyun mu yoksa çok daha iyi mi ona göre almayı düşünüyorum.
Oyunu ve DLC'lerini bitirdim, üstüne bir kaç yayıncıdan ve youtuber'dan izledim. hala ara sıra aklıma geliyor. Yeni versiyonu mu ne çıkacaktı ertelenmiş sanırım, onu bekliyorum tekrar oynayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı