Çözüldü The Witcher 3 Gwent görevleri nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jyhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hikaye olarak bitirmiş olsam da koskocaman açık dünyada bir sürü yapılacak şey var fakat ben onlardan önce Gwent ile ilgili her şeyi yapmak istiyorum. Gördüğüm bazı görevler vardı Gwent ile ilgili. Örneğin "Skellige usulü, hepsini topla" gibisinden. Bu tarz Gwent görevlerini nereden alabilirim? Çoğu kontrata baktım çoğu soru işareti ve sarı ünlem işaretlerine gittim, belirli bir yeri varsa gidip oradan alayım görevi.

Çözüm
Tüm görev listesine bak. Ahmet'le oyna vb. şeyler olacak. O kişileri bulup oynayıp yenince sana Mehmet de iyi oyuncudur diyecek, bu sefer de Mehmet'le oyna görevi gelecek.

Burada "Gwent:" şeklinde başlayanlara bakabilirsin.

Tüm kartları topla görevi uzun, uğraştırıcı. Wiki'den kimin ne kartı verdiğine bakabilirsin. Bazı kartlar spesifik değil. Yani A kişisini yendiğinde sana sende olmayan bir kartı vereceği kesin ama hangi kartı vereceği kesin değil. Havuzda almadığın herhangi bir kartı veriyor.
Tüm görev listesine bak. Ahmet'le oyna vb. şeyler olacak. O kişileri bulup oynayıp yenince sana Mehmet de iyi oyuncudur diyecek, bu sefer de Mehmet'le oyna görevi gelecek.

Burada "Gwent:" şeklinde başlayanlara bakabilirsin.

Tüm kartları topla görevi uzun, uğraştırıcı. Wiki'den kimin ne kartı verdiğine bakabilirsin. Bazı kartlar spesifik değil. Yani A kişisini yendiğinde sana sende olmayan bir kartı vereceği kesin ama hangi kartı vereceği kesin değil. Havuzda almadığın herhangi bir kartı veriyor.

Çözüm
Onlar sana söylüyor şu hancıya git yen, şuraya git şunu yen gibi. Görevleri takip ettikçe bitene kadar gwent görevlerini gösterir. Tabi oyunu bitirdiysen oynaman gereken kişilerin bazıları ölmüş veya kaybolmuş olacaktır.

Onlar sana söylüyor şu hancıya git yen, şuraya git şunu yen gibi. Görevleri takip ettikçe bitene kadar gwent görevlerini gösterir. Tabi oyunu bitirdiysen oynaman gereken kişilerin bazıları ölmüş veya kaybolmuş olacaktır.

Bitene kadar tek tek yerlerini göstermiyor diye biliyorum. Hangi bölgede kaç kart olduğu yazıyor, yerini sen buluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı