The Witcher 3 hâlâ oynanır mı?

Hocam 2. oyun oynanır da 1. oyun inanılmaz eski. Belli bir yerden sonra bırakıyor çoğu insan.
Ben bunu kabul etmiyorum hocam. 1 oyun kadar hikayesel olarak derin ve Witcher evrenini yansıtan ne oyun ne DLC oynadım. Eğer Witcherı forumlarda övüp satıyorsanız mutlaka 1. oyunu oynayın.

Mutlaka diğer oyunlarda oynanmalı hatta imkanınız varsa kitapları da okuyun. Hikayeyi anlarsınız ama aklınızda çok soru işareti oluşur.
Sadece seriyi oynayanlar savaşların sebebini, hatta krallıkları bilmiyor bile. Altında neler var Witcherımın bir bilseler

Ben bunu kabul etmiyorum hocam. 1 oyun kadar hikayesel olarak derin ve Witcher evrenini yansıtan ne oyun ne DLC oynadım. Eğer Witcherı forumlarda övüp satıyorsanız mutlaka 1. oyunu oynayın.
Dürüst olayım ilk 15 dakikasında saldım oyunu hocam. Hikayesine yorum yapamam fakat oynanışı gerçekten çok kötü gelmişti. Bir kez daha şans vereceğim teşekkürler yorumunuz için.
Direkt 3 oynasak hikayeyi anlamamız mümkün mü ?
Ben direkt 3. oyundan başlamıştım fakat karakterleri falan tanımıyordum doğal olarak. Ben eğlendim defalarca bitirdim fakat başlamışken 1-2-3 şeklinde gitmeniz en doğrusu.

1. oyunun oynanışı kütük gibidir doğru ama kitap serilerine en yakın olan oyun o dur.

Biraz ilerlerseniz hikaye sizi kendine çeker hocam. Ben ilk oyunu oynadığımda kitap serisine İngilizce başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…