The Witcher 3 nasıl daha iyi oyananır?

PanzerTR

Megapat
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
8.354
Makaleler
20
Çözümler
222
Arkadaşlar oyunda baronun eşini bulmaya çalıştığımız kısımdayım simyadır, kılıç geliştirmedir... Hiçbir şey yapmadım bunlar ileride olacak şeyler mi bende mi bir sorun var?
Sorun bende ise ne yapmamı önerirsiniz?
 
Aşırı bir tecrübem yok fakat epey yan görev yapmışlığım var, bol bol keşif yapıp, yan görev bitirmek önemli. Zırh, kılıç ve yağ şemaları bulup, level atlayıp skilleri verdikçe oyun daha kolaylaşıyor, özellikle itemları güçlendirip, spelleri de geliştirdikçe kendinden 10 level fazla yaratıkları da kesebiliyorsun, yağlar da bu konuda çok efektif.

Özet olarak: gelişmek adına, yan görev > ana görev
 
Arkadaşlar oyunda baronun eşini bulmaya çalıştığımız kısımdayım simyadır, kılıç geliştirmedir... Hiçbir şey yapmadım bunlar ileride olacak şeyler mi bende mi bir sorun var?
Sorun bende ise ne yapmamı önerirsiniz?

Ya bu biraz senin oynayış tarzına ve aldığın keyfe bağlı ben haritanın gezmediğim yeri kalmayana kadar dolaşmıştım tüm keşfedilmemiş yerleri açmıştım keyif aldığım için hiç sıkılmadım ve fazlasıyla kılıç, zırh, para vs. birikti. Simya konusuna gelirsem oyunu hangi zorlukta oynuyorsun? Death march da simya olmadan biraz zor oluyor ama daha o görevlerdeysen yıldırım, kırlangıç, ak raffard özünü geliştirmen yeterli olacaktır. Ayrıca önce ikincil görevler sonra kontratlar sonra seviyenin el verdiği kadar hazine avları en son ana göreve geçmeni tavsiye ederim.
 
İleride kendiliğinden olmaz. Nadiren bulursunuz iksiri. Kendiniz yapmanız gerekiyor hocam. İksirler için gerekli olan otları topla ve simya bölümünden yap. Kırlangıç, yıldırım, kedi size çok yardımcı olacak kolay yapılan iksirlerdendir. Bunları yapabilirsiniz. Formülü varsa tabiki. Ek olarak canavarlara karşı daha fazla hasar vurmak için kılıcınıza yağ uygulamayı unutmayın. Kılıç geliştirmeler konusunda ise oyunda rün taşları mevcut. Zırhçılarda, demircilerde bulunabiliyor fakat pahalıya satılıyor. Siz kendiniz gittiğiniz yerlerdeki sandıklara falan hep bakın. Sonrasında o rün taşını kılıcınıza ekleyin. Karakter bölümünden Geralt'ı geliştirmeyi unutmayın.
 
Kılıcı nasıl tamir edebilirim biliyor musun?
Onarım kitleri olacaktır çantanda yoksa tüccar,demirci,zırhcı dan kit şemaları alabilirsin bu şemaları kullanarak tamir edebilirsin.İkinci yol ise kılıcını demirciye götürüp yukarıda onar sekmesine getirip kuşanılmışları onar seçeneğine basıp onarabilirsin.
 
Kılıcı nasıl tamir edebilirim biliyor musun?
Amatör, Kalfa, Usta şeklinde 3-4 tane zırh ve kılıç onarım kitleri var, bunlar belli oranlarda silahınızı ve zırhınızı onarıyor. Loot yaparken, görevlerden, demircilerden, zırhçılardan edinebiliyorsunuz bunları. Üzerine gelip tamir etmek istediğiniz şeye bastığınızda tamir edilir direk. Örneğin: Amatör kit %20 tamir ediyorsa ve kılıcınız %80'deyse, bastığınızda tamamen onarılmış oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı