SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 27 Şubat 2021 #1 The Witcher 3'ü şiddete başvurmadan oynamaya karar verdim fakat 'kandırma seviyesi' gibi özellikler için seviye yetmiyor. Nasıl artırabilirim?
The Witcher 3'ü şiddete başvurmadan oynamaya karar verdim fakat 'kandırma seviyesi' gibi özellikler için seviye yetmiyor. Nasıl artırabilirim?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 Yetenek ağacından Axii yeteneğini yükselteceksiniz. Şöyle bir ekrandan yükseltiliyor. Nasıl yapacağınızı tek tük anlarsınız zaten buraya gelince. Resmi internetten buldum, kalite düşük kusura bakmayın.
Yetenek ağacından Axii yeteneğini yükselteceksiniz. Şöyle bir ekrandan yükseltiliyor. Nasıl yapacağınızı tek tük anlarsınız zaten buraya gelince. Resmi internetten buldum, kalite düşük kusura bakmayın.
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Karakter geliştirme ekranında Axii işaretini geliştirip sağ taraftaki yuvalardan birine yerleştirin.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 27 Şubat 2021 #4 AXİ'ni geliştir insanlara tek te atabiliyorsun bu sayede bence en güçlü büyü.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 27 Şubat 2021 #5 K tuşuna basıp işaretlerin olduğu kısma gelin. Karşınıza, Axii'nin olduğu yerde "Kandırma" adlı bir yetenek çıkacak. Eğer yeterli puanın varsa, yeteneğin üstüne gelip E tuşu ile yükseltebilirsin. Ardından da slota koymadıysan slota koyabilirsin.
K tuşuna basıp işaretlerin olduğu kısma gelin. Karşınıza, Axii'nin olduğu yerde "Kandırma" adlı bir yetenek çıkacak. Eğer yeterli puanın varsa, yeteneğin üstüne gelip E tuşu ile yükseltebilirsin. Ardından da slota koymadıysan slota koyabilirsin.
EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ocak 2023 #6 Criesley dedi: Axi'ni geliştir insanlara tek te atabiliyorsun bu sayede bence en güçlü büyü. Genişletmek için tıkla... Ben tamamen bitirdim Full geliştirdim ama olmuyor.
Criesley dedi: Axi'ni geliştir insanlara tek te atabiliyorsun bu sayede bence en güçlü büyü. Genişletmek için tıkla... Ben tamamen bitirdim Full geliştirdim ama olmuyor.