Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 24 Mart 2020 #11 NiqhTmaRe dedi: Ekleyeceğim resimde görev ile ilgili hiçbir şey yok. Haritada yer dahi çıkmıyor sebebini çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 519450 Genişletmek için tıkla... Hangi heybeyi kullanıyorsunuz acaba? Dikkatimi çekti de benim kullandıklarım 160 kilo taşıyabiliyor, sizin neden az merak ettim. Son düzenleme: 24 Mart 2020
NiqhTmaRe dedi: Ekleyeceğim resimde görev ile ilgili hiçbir şey yok. Haritada yer dahi çıkmıyor sebebini çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 519450 Genişletmek için tıkla... Hangi heybeyi kullanıyorsunuz acaba? Dikkatimi çekti de benim kullandıklarım 160 kilo taşıyabiliyor, sizin neden az merak ettim.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 24 Mart 2020 #12 Hollewache dedi: Hangi heybeyi kullanıyorsunuz acaba? Dikkatimi çekti de benim kullandıklarım 160 kilo taşıyabiliyor, sizin neden az merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çok önemli değil ya. Gidip daha iyisini almaya uğraşmamışım bile. Siz söylediğiniz için gidip bir göz atayım dedim ve aldım.
Hollewache dedi: Hangi heybeyi kullanıyorsunuz acaba? Dikkatimi çekti de benim kullandıklarım 160 kilo taşıyabiliyor, sizin neden az merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çok önemli değil ya. Gidip daha iyisini almaya uğraşmamışım bile. Siz söylediğiniz için gidip bir göz atayım dedim ve aldım.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #13 Aynısını ben de yaşamıştım, birgün yan görev yaparken yanlışıkla onu da aradan çıkartmıştım