The Witcher 3 oynamak için ilk iki oyun oynanmazsa olur mu?

Bir Matmazel

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
4.587
Makaleler
1
Çözümler
6
Yer
İzmir
Evet arkadaşlar, eğer hikaye önemli ise kısaca 1 ve 2'nin spoilerı olabilecek şekilde özetleyebilirsiniz. Ama eğer gerekli değilse kalsın. Belki ileride remake felan çıkar, oynarım 1 ve 2'yi de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 neyse de hocam 2'yi oynasanız fena olmaz derim.
 
Daha onceden ne yasandigini bilmeyeceginiz icin sikilmaniz olasi. Benim tavsiyem aslinda seriyi tamamen oynamaktir ancak ilk oyunun kontrolleri bazilarinin hic hosuna gitmiyor. Hatta cogunlugun. Ama ikinci oyun kesinlikle oynanmali diye dusunuyorum. Bazi karakterlerin ne ise yaradigini ya da ne yaptiklarini burada anlayacaksiniz. Ilkinin hikayesini okuyup ikincisini oynamak da bir secenek. Zevk almak yerine sirf oynamak icin oynayacagim diyorsaniz ucuncu oyundan baslayabilirsiniz.
 
1'i oynadım ve kontrolleri kötü, 2'nci oyuna geçince sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Kontrolleri Witcher 1'e göre çok daha iyiydi. Witcher 3'ün kontrolleri ise Witcher 2'ye göre çok bir farkı yoktu ve hikaye, grafik anlamında en iyi oyun Witcher 3'dü.
 
Kardeşim, youtube ta 1 ve 2 'nin özeti var. Kesinlikle öğrenmen lazım. Burda yazarak pek anlamayabilirsin. Youtube ta detaylıca anlatımları var. Bu arada mükemmel bir oyuna başlıyorsun.
 
Evet arkadaşlar, eğer hikaye önemli ise kısaca 1 ve 2'nin spoilerı olabilecek şekilde özetleyebilirsiniz. Ama eğer gerekli değilse kalsın. Belki ileride remake felan çıkar, oynarım 1 ve 2'yi de.
Önce Witcher 3'ü oynadım. Bugün indirimden 1 ve 2'yi aldım.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk oyunun hikayesi. Oynamanı tavsiye ederim ama grafikler ve oynanış gerçekten kötü, bu yüzden izleyip geçebilirsin. İkinci oyunu kesinlikle oynamanı tavsiye ediyorum.
 
Teşekkür ederim herkese. Size sormasam ben direkt 3. Oyundan başlardım. O zaman 1 ve 2'yi de alayım 1'i izler, 2'yi oynarım öyle geçerim 3'e tekrar teşekkürler herkese.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı