CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 23 Haziran 2022 #11 bacoen dedi: Genelde oyunları açık dünya ve hikaye için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayın hocam. Konuşma kısmına takılmayın zaten size merak ettirip dinlettirecek kendini. Ufak yan görevlerin bile başlı başına hikayeleri var, oyunu güzel yapan unsurlardan biri de bu zaten.
bacoen dedi: Genelde oyunları açık dünya ve hikaye için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayın hocam. Konuşma kısmına takılmayın zaten size merak ettirip dinlettirecek kendini. Ufak yan görevlerin bile başlı başına hikayeleri var, oyunu güzel yapan unsurlardan biri de bu zaten.
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #12 56153 dedi: Rica ederim. Evet, oldukça yeterli. Aşağıda örnek bir video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu akşam alacağım.
56153 dedi: Rica ederim. Evet, oldukça yeterli. Aşağıda örnek bir video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu akşam alacağım.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 23 Haziran 2022 #13 bacoen dedi: Bu akşam alacağım. Genişletmek için tıkla... Game of the Year Edition şeklinde almanızı öneririm.
bacoen dedi: Bu akşam alacağım. Genişletmek için tıkla... Game of the Year Edition şeklinde almanızı öneririm.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.782 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #14 Savaş sistemi çöp onun dışında her konuda türünün en iyisi benim için.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 23 Haziran 2022 #15 bacoen dedi: Bu akşam alacağım. Genişletmek için tıkla... Türkçe yamayı kurmayı unutmayın.
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #16 CS Relboron dedi: Türkçe yamayı kurmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Oyunun kendisinde yok mu?
CS Relboron dedi: Türkçe yamayı kurmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Oyunun kendisinde yok mu?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 23 Haziran 2022 #17 bacoen dedi: Oyunun kendisinde yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyuna da sonradan Türkçe desteği eklendi. Türkçe yama indirmenize gerek yok.
bacoen dedi: Oyunun kendisinde yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyuna da sonradan Türkçe desteği eklendi. Türkçe yama indirmenize gerek yok.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 23 Haziran 2022 #18 bacoen dedi: Oyunun kendisinde yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet var kusura bakmayın unuttum sonradan eklenmişti.
bacoen dedi: Oyunun kendisinde yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet var kusura bakmayın unuttum sonradan eklenmişti.
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #19 CS Relboron dedi: Evet var kusura bakmayın unuttum sonradan eklenmişti. Genişletmek için tıkla... Sorun değil.
CS Relboron dedi: Evet var kusura bakmayın unuttum sonradan eklenmişti. Genişletmek için tıkla... Sorun değil.