talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 RAM 32 GB Ekran kartı Nvdia Geforce RTX 3060 İşlemci İntel Core i7 The Witcher 3 oynarken ekran kartı 86 derece oluyor. Türkçe yama da var. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.830 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Aralık 2024 #2 Laptop mu yoksa masaüstü mü? Eğer laptopsa çok normal ancak masaüstü ise bakım zamanı gelmiş demektir. Artı 0 Eksi
Laptop mu yoksa masaüstü mü? Eğer laptopsa çok normal ancak masaüstü ise bakım zamanı gelmiş demektir.
KS KS talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 Laptop Artı 0 Eksi
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.788 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #4 Ne zamandan beri kullanıyorsunuz cihazı. Artı 0 Eksi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.830 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Aralık 2024 #5 Normal sayılır. Eğer rahatsız ediyorsa bakım yapabilirsiniz. Termal macun yerine özel termal pad çok daha mantıklı olacaktır. Thermische Geleidende 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Fase Veranderen Siliconen Pad Vel Laptop Cpu Gpu Silicone Grease Pad - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Orijinal ürün bizzat ben buradan aldım ve laptopumda kullanıyorum sıcaklıkta bariz düşüş oldu ve fanlar çok düşük hızda dönüyor. Ancak yapmasını biliyorsanız tam girişin derim aslında çeşitli videolar ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Normal sayılır. Eğer rahatsız ediyorsa bakım yapabilirsiniz. Termal macun yerine özel termal pad çok daha mantıklı olacaktır. Thermische Geleidende 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Fase Veranderen Siliconen Pad Vel Laptop Cpu Gpu Silicone Grease Pad - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Orijinal ürün bizzat ben buradan aldım ve laptopumda kullanıyorum sıcaklıkta bariz düşüş oldu ve fanlar çok düşük hızda dönüyor. Ancak yapmasını biliyorsanız tam girişin derim aslında çeşitli videolar ile rahatlıkla yapabilirsiniz.
KS KS talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #6 muratscd dedi: Ne zamandan beri kullanıyorsunuz cihazı. Genişletmek için tıkla... 8-9 ay Artı 0 Eksi