The Witcher 3 oyun sonunu ne etkiler?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2B
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Merhabalar arkadaşlar,

Ben şu anda Ciri'yi sisli adadan alacağamız bölüme kadar geldim. Silah Arkadaşları görevleri açıldı ve eski dostlarinizdan size Vahşi Av ile savaşmanız konusunda yardım istiyorsunuz. Şimdi benim yapmış olduğum seçimler nedeniyle çoğu kişi bana yardım etmedi/edemedi. Velen'deki baron kendini astı ve Keira Metz de verdiği karar sonucu meşguldü ve yardıma gelmedi. Dijkstra da verdiği görevleri yapmış olmama rağmen maalesef yardım etmedi. Kısacası sorum şu: oyunlara ve emeğine çok değer veren birisi olarak oyunda kötü son izlemek istemiyorum. Bu bağlamda yapmış olduğum bu seçimler ve Vahşi Av'a karşı az yardım almış olmam oyunun sonunu etkiler mi?

Hepinize saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ciri ile girdiğin diyaloglardan kesinlikle olumlu sonuçlar çıkarmaya bak. Yani kısacası Ciri'yi üzecek veya moralini bozacak seçimler yapma. Ayrıca Triss ve Yennefer ile de güzel geçinmen lazım çünkü Ciri oyunun ilerleyen bölümlerinde kadın dayanışması adı altında Triss ve Yennefer ile fazla vakit geçiriyor; bu yüzden bunlara dikkat et.
 
Hocam Wild Hunt ile olan savaşta oyunun hikayesi gereği min. 1 kişi ölüyor. Savaşa çağırdığınız/çağırmadığınız kişilere bağlı olarak birden çok kişi de ölebiliyor.

Oyunun sonunu ise Triss/Yennefer seçiminiz ve Ciri'ye karşı olan tavırlarınız belirliyor.
 
İyi veya kötü bitmesinin bir önemi yok bence. Seçimi kendi düşüncenize göre yapın. İyi bitirmek için uğraşmayın.

Değil mi bu undertale bitirmek gibi herkes oyunu kötü bitirmiştir sonra bakmışlardır iyi son var öyle bitirmişlerdir falan konuyla alakasız oldu sorry.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı