The Witcher 3 Trilogy vs Complete Edition

YAŞIYOR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 5600 | rx 6700xt | 8x2 gb vegeance LPX | b450m dragon | 700w | 2k LG UltraGear 27GR75Q-B | Gamepower Warlock | Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC| Gamepower Ranger
yan: i7 2600 | rx6400 | 4x2 gb hyperx | h61m ds2 | Samsung SyncMaster B2430 | HP ku-0316 | piranha 7635 |
Meslek
Öğrenci
Merhaba bugün The Witcher 3 almaya karar verdim Steam cüzdanımda 6 dolar var geri kalananını karttan alırım sıkıntı yok ama aklımda bir soru var.
Normalde ben trilogy alacaktım ama forumlara baktığım zaman trilogy yerine Complete Edition alınması gerektiğini söyledi.
Oyunun normalde 3 oyununu oynamak gerekiyormuş hikayeyi anlamak için sizce trilogy mi alayım yoksa Complete Edition mu?

Söylenenlere göre Complete Edition paketini alırsak oyun daha da iyi oluyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün The Witcher 3 almaya karar verdim Steam cüzdanımda 6 dolar var geri kalananını karttan alırım sıkıntı yok ama aklımda bir soru var.
Normalde ben trilogy alacaktım ama forumlara baktığım zaman trilogy yerine Complete Edition alınması gerektiğini söyledi.
Oyunun normalde 3 oyununu oynamak gerekiyormuş hikayeyi anlamak için sizce trilogy mi alayım yoksa Complete Edition mu?

Söylenenlere göre Complete Edition paketini alırsak oyun daha da iyi oluyormuş.
Witcher 1 ve 2 oynanabilecek düzeyde oyunlar değil. Oynayacak olursanız da keyif alamayacaksınız, hikayeyi anlayıp geçersiniz en fazla. Onun yerine complete edition satın alın, hikayeyi de bu kadar detaylı öğrenmek istiyorsanız lore videoları izleyin hem daha detaylı ve eksiksiz anlamış olursunuz. Trilogy almayı aklınızdan dahi geçirmeyin. 1 ve 2. oyunların oynanışı kütük gibi.

İlk iki oyun günümüzde kötü gelir, oynanış problemleri çok fazla olabiliyor özellikle ilk oyunda. Hikayelerine göz atın yeterli.complete Edition da 3'üncü oyunun tüm DLC'leri mevcut ki Witcher 3'ün DLC'leri çok iyidir.complete Edition alın derim.

Witcher 1 ve 2 oynanabilecek düzeyde oyunlar değil. Oynayacak olursanız da keyif alamayacaksınız, hikayeyi anlayıp geçersiniz en fazla. Onun yerine Complete Edition satın alın, hikayeyi de bu kadar detaylı öğrenmek istiyorsanız lore videoları izleyin hem daha detaylı ve eksiksiz anlamış olursunuz. Trilogy almayı aklınızdan dahi geçirmeyin. 1 ve 2. oyunların oynanışı kütük gibi.

Normal ile DLC'nin farkı ne grafik açısında bir farklılık oluyor mu?

Mümkünse Witcher 3'ü Complete Edition olarak almaya çalışın, ayrıca alabiliyorsanız 1 ve 2'yi de Trilogy paketinin dışında ayrı olarak alın (pakettekiyle aynı fiyattan satılıyorlar).

1 ve 2 için "oynanır" diyen her 1 kişi için (bkz. ben), 5 kişi çıkıp "Nereye oynanır lan" diyecek ama 1 olmasa bile en azından 2'yi oynamaya çalışın bence. Başlarda bi' zorluğu var ama 2. Bölüm itibariyle çoğunlukla ortadan kalkıp, oyunun geri kalanında rahatça takılabiliyorsunuz (bu "zorluk" mevzusu Witcher 3 için de söylenebilir ve geçerli hem, alışmış olursunuz).

Hiç olmuyorsa 1 ve 2'nin hikaye özetlerini izleyin - okuyun, direkt 3'e bodoslama dalmış olmayın. Kendim hiç işim düşmediği için önerebileceğim bi' zımbırtı yok ama aratsanız zibilyon tane çıkar, birkaç farklı kaynaktan işinizi görebilirsiniz.

Normal ile DLC'nin farkı ne, grafik açısından bir farklılık oluyor mu?
Complete Edition'a oyunun iki hikaye DLC'si, Hearts of Stone ve Blood and Wine dahil. En az ana oyun kadar sağlam DLC'ler onlar da.
HoS, ana oyun haritasında geçiyor ve DLC'lerden daha kısa olanı; BaW ise kendi ayrı haritasında geçiyor ve daha uzun soluklu denebilir. İkisinin de hikaye, atmosfer ve kalite olarak birbirinden aşağı kalır yanı yok.

Grafik olarak eksikliğini hissedeceğiniz bi' şey olmaz (bence). Bi' kaç sene önce yeni nesle uyarlandı, grafik geliştirmesi vs. yapıldı zaten. Sistemsel olarak sıkıntı çekerseniz, Steam veya GOG'da eski nesil sürüme dönmeniz mümkün (Epic'te durum nasıl bilmiyorum), grafik olarak yine yeterli o da.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı