The Witcher 3 Üstat İşi Zırhlar İşlenemiyor

Sevenempest

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Oyunda Touissiant haritasında Witcher zırhlarının bütün görevlerini yaptım ve tüm setlerin "Üstat İşi Diyagramları" açık durumda. Lakin görevi aldığımız demirciye gittiğimde ögeyi işleyemiyorum çünkü o serin Usta İşi zırhına ihtiyaç duyuyor. Ben de bütün görevleri çizgisel bir sıra ile arka arkaya yaptığım için o zırhlara sahip değilim. Demircide ise o zırhın usta işi olanı öge işleme ekranında çıkmıyor. Saatlerce uğraştığım görev çöpe gitti resmen. Çözümü nedir?

Hocam üst seviye zırh için, alt seviyesi gerekiyor. Çünkü yeni bir zırh değil, geliştirme yapıyorsunuz. En baştan zırh kasıp geliştirmeniz lazım. Ve kötü bir haberim var, çook uzun sürecek.

Mantikor yapın, eski setleri olmadığı için uğraşmanıza gerek kalmaz. Üstelik çok da şık bir settir kendisi. Kurt da yapabilirsiniz istiyorsanız, o da eski seti olmadan yapılabiliyor.

Hocam üst seviye zırh için, alt seviyesi gerekiyor. Çünkü yeni bir zırh değil, geliştirme yapıyorsunuz. En baştan zırh kasıp geliştirmeniz lazım. Ve kötü bir haberim var, çok uzun sürecek.

Hocam farkındayım. Zaten sorun da bu. Alt seviyedeki zırh gözükmüyor zırhçıda. İşleyemiyorum yani. Kedigil hariç (ondan da 4 tane) diğer tüm zırhların 6 diyagramını da aldım. Epey uzun sürdü.

Mantikor yapın, eski setleri olmadığı için uğraşmanıza gerek kalmaz. Üstelik çok da şık bir settir kendisi. Kurt da yapabilirsiniz istiyorsanız, o da eski seti olmadan yapılabiliyor.

Evet dostum onu yaptım gayet güzel. Lakin o kadar uğraştıktan sonra diğerlerini de yapasım var, inada bindim

Hocam yapın diyeceğim ama çoook uzun sürer. O sabır var ise uğraşın.

Saatlerce boş boş uğraşmak istemiyorsanız konsoldan halledin derim, bir yerden sonra aşırı bayacaktır o zırhları diyagramlarını toplayıp, işlemek.

Hocam ben mi anlatamıyorum acaba ama diyagramların hepsini topladım. Kedigil hariç, ondan da 6 diyagramdan 4'ünü topladım. Yani toplayacak diagram kalmadı. Sadece işleyemiyorum sorunum da bu zaten.

Hocam ben mi anlatamıyorum acaba ama diyagramların hepsini topladım. Kedigil hariç, ondan da 6 diyagramdan 4'ünü topladım. Yani toplayacak diagram kalmadı. Sadece işleyemiyorum sorunum da bu zaten.
Yeterli ustalığı olan bir zanaatkara yaptırdığınızdan emin misiniz? Belki o sebeple görünmüyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…