The Witcher 3 ve Red Dead Redemption 2 fazla abartılmıyor mu?

70 saat Skyrim var Witcher 3 çöptür nokta. Gram RPG elementi içermiyor akası yok.
RPG elementinden kastınız nedir? Skyrim ile Witcher 3'ün çıkış tarihleri sebebiyle kıyaslaması çok mantıklı gelmiyor ama onun yanı sıra hikaye temeli de çok ayrı. İlla kıyaslayacaksak Skyrim'in mekanikleri çok daha vahim (ben oynarken modları ünlüydü) üzerine tek tip hikaye üzerinden ilerliyor tek artısı aksiyona biraz daha açık ki TPS tarzına yakın olması hatta öyle olmasından kaynaklı bir durum. Ha güzel midir? Dönemine göre ve alanında iyidir ama kişiye göre hala tercihi olur/olmaz onu bilemem. (Witcher 3'ün de kendine göre eksiklikleri var ama iki oyuna da çöp demek emeğe ve oyuncularına ayıptır)
 
RPG elementinden kastınız nedir? Skyrim ile Witcher 3'ün çıkış tarihleri sebebiyle kıyaslaması çok mantıklı gelmiyor ama onun yanı sıra hikaye temeli de çok ayrı. İlla kıyaslayacaksak Skyrim'in mekanikleri çok daha vahim (ben oynarken modları ünlüydü) üzerine tek tip hikaye üzerinden ilerliyor tek artısı aksiyona biraz daha açık ki tps tarzına yakın olması hatta öyle olmasından kaynaklı bir durum. Ha güzel midir? Dönemine göre ve alanında iyidir ama kişiye göre hala tercihi olur/olmaz onu bilemem. (Witcher 3'ün de kendine göre eksiklikleri var ama iki oyuna da çöp demek emeğe ve oyuncularına ayıptır)

Kendi ağzınızla söylüyorsunuz tabii ki çöp değil Witcher 3. ancak fazla abartılıyor eksikleri var.
 
RDR 2 oynamadım, W3 hakkında yorum yapacağım.
Oyun abartılıyor, katılıyorum. 25 Mart'ta edindiğim oyunu şuan 13 saat oynadım. Evet, diyaloglar fazla ama bu bir "RPG" oyunu. Yani diyalogların fazla olması normal. Combat sistemi aşırı tekrar ediyordu ve ben aksiyon seven birisi olarak devam edemedim. Şuan 2-3 günde 1 saat oynayıp çıkıyorum. Grafikler de ahım şahım değildi, ancak 2015 yılında çıktığını varsayarsak iyi. Hikayesi bende merak uyandırsa da combat sistemi yüzünden devam edemedim.
Sonuç olarak iyi bir "RPG" oyunu diyebiliriz sanırım.
 
Witcher 3'ü bilmem ama RDR 2 hak ediyor. Az önce önerilen videolarda karşıma bu çıktı. İlk kez gördüm bunu mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Her iki oyun da bence az bile konuşuluyor. Birbirinden güzel iki oyun. Bir tarafta gerçekçiliği ve oynanış mekanikleri, fiziği ile tarihe geçecek bir mükemmel oyun RDR 2, diğer tarafta karakterleri ile, fantastik dünyası ve tabii ki mükemmel Yennefer'ı ile öne çıkan RPG devi Witcher 3.
 

Geri
Yukarı