The Witcher 3: Wild Hunt oynanır mı?

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
Arkadaşlar merhaba ben The Witcher'ın tüm oyun serisini aldım yani 3'ünü 1. oyun çok sıkıcıydı sildim sadece 3. oyunu oynasam olmaz mı en azından kaliteli daha iyi ama sistemime de güvenemiyorum 3. oyun konusunda.

Arkadaşlar merhaba ben The Witcher'ın tüm oyun serisini aldım yani 3'ünü 1. oyun çok sıkıcıydı sildim sadece 3. oyunu oynasam olmaz mı en azından kaliteli daha iyi ama sistemime de güvenemiyorum 3. oyun konusunda.
Bana göre sıkıcı oyun. Ama RPG oyunlarını seviyorsanız deneyin.

Öneriniz var mı hocam LoL'ü bıraktıktan sonra adamakıllı oyun oynamadım.

Hocam sisteminiz biraz düşük olduğu için size Batman serisini önerebilirim. Bende sizin gibi LoL'ü bıraktıktan sonra oynadığım ilk hikayeli oyundu ve beni fena sarmıştı. İndirimde paket toplam 15 TL oluyor fakat size hemen lazımsa Arkham asylum ve Arkham City'i alabilirsiniz. Aksiyonu şahanedir.

Hocam sisteminiz biraz düşük olduğu için size Batman serisini önerebilirim. Bende sizin gibi LoL'ü bıraktıktan sonra oynadığım ilk hikayeli oyundu ve beni fena sarmıştı. İndirimde paket toplam 15 TL oluyor fakat size hemen lazımsa Arkham asylum ve Arkham City'i alabilirsiniz. Aksiyonu şahanedir?

Sağ olun hocam ben Batman serisini alacaktım sonbahar indiriminde Assetto Corsa paketinimi alsam Batman mi alsam derken Witcher serisini aldım.

Witcher 1 çok kötü durumda. Witcher 2 oynanabilir. Witcher 3 kesinlikle deneyin. Ben daha önce oynamıştım ama güncelleme geleceği için bir daha indiriyorum.

Witcher 1 çok kötü durumda. Witcher 2 oynanabilir. Witcher 3 kesinlikle deneyin. Ben daha önce oynamıştım ama güncelleme geleceği için bir daha indiriyorum.

1. oyunda çok daraldım hani oradan oraya koş daha bir de başlarında olduğumu düşününce 14 Aralıkta 3. oyuna güncelleme gelecekti indireyim sistem kaldırırsa oynarım.

@mavıuszed hocam bir yandan Epic Games hesabım çok konu bile açmıştım bakmak isterseniz oradanda önerilerinizi alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı