The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi sonrası grafikler kötüleşti

Witcherpat

Femtopat
Daha fazla  
Bu yeni nesil güncellemesi geldi. Benim oynum berbat oldu, hem grafikler deli gibi düştü. Hem kamera salak saçma bir hale geldi, hem de oyun aşırı düzeyde kasmaya başladı. Ben bunu nasıl geri alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir yere kadar iyileştirmeyi başardım. Ama hala eski ihtişamından ve göz alıcılığından yoksun :( ikinci kere bitireceğim için aşırı heyecanlıydım ama maalesef gazım fena halde kaçtı ve zorlama olarak bitireceğim.
Valla bilmiyorum hacı yeni nesil oyunlarda mı böyle görseller yoksa benim veya bizim sistemlerle mi alakalı fifa 23 ve witcher 3 ikisinde de görüntüler net değil.

Bu yeni nesil güncellemesi geldi. Benim oynum berbat oldu, hem grafikler deli gibi düştü. Hem kamera salak saçma bir hale geldi, hem de oyun aşırı düzeyde kasmaya başladı. Ben bunu nasıl geri alacağım?

Eski sürümde Ultra ayarlarda 100-130 FPS aliyordum. Şu anda 60-70 arası ayrıca grafikler ve optimizasyon berbat bende grafikler daha iyi olur dedim. Ama yanılmışım her yer bulanık TAA kapattım. Yine de aynı grafikler kötü ayrıca bu TAA ne kadar saçma bir şey hareket edince bütün oyunları bulanıklaştırıyor.

Ben bugün bir videoya denk geldim Rtx 4090 ile 4K da oynuyor adam hiç bizimki gibi değil görseller müthiş biz oyun moyun oynamıyoruz :))

Güncelleme gelmiş yapıyorum şimdi.
PC Hotfix is available!
We’ve just released a hotfix for The Witcher 3: Wild Hunt on PC which should improve overall stability and performance of the game, and fix GOG & Steam overlays. The game version won’t change.
Our teams are working on further improving the experience on all platforms.

Son düzenleme:
Ben bugün bir videoya denk geldim RTX 4090 ile 4K da oynuyor adam hiç bizimki gibi değil görseller müthiş biz oyun moyun oynamıyoruz :))

Güncelleme gelmiş yapıyorum şimdi.
PC hotfix is available!
We've just released a hotfix for The Witcher 3: Wild Hunt on PC which should improve overall stability and performance of the Game, and fix GOG & Steam overlays. The Game version won't change.
Our teams are working on further improving the Experience on all platforms.

Ben düzelttim. Ben DLC oynuyormuşum. Bende zemin yerler sarıydı. Asıl oyuna firince grafikler dehşet gözüküyor şu anda.

Nasıl yani DLC oynuyormuşum? Sorununu düzelttiğine sevindim bu arada.

İlk fotoğrafta grafikler çok kötü başka bir Save'de daha iyi grafikler ikisi de aynı yer.

Dosya Ekleri

• IMG_20221221_200947.jpg
    IMG_20221221_200947.jpg
    217,3 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20221221_201152.jpg
    IMG_20221221_201152.jpg
    255,1 KB · Görüntüleme: 113

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı