The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü için Tarih Verildi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.795
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
The Witcher 3 yeni nesil sürümü

Nisan ayında ertelendiği açıklanan The Witcher 3 yeni nesil sürümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Oyunun yeni nesil sürümünün ne zaman oyuncularla bir araya geleceği merak konusuyken CD Projekt RED, The Witcher 3’ün yeni nesil sürümünün çıkış dönemi hakkında heyecan verici açıklamalarda bulundu. The Witcher serisinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yayınlayan geliştirici […]

Devamı: The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü için Tarih Verildi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Umarım oynanış mekaniklerinde revizyona giderler. O b*ktan oynanış mekanikleriyle tekrar çıkarsa bir daha oynar mıyım bilmiyorum. Bu kadar ertelemeden sonra elle tutulur bir şey yaparlar diye düşünüyorum artık. Ek olarak şu animasyonları, fizikleri biraz düzgün hale getirseler bile kafi. Çünkü acayip tırtlar. Hele o at mekaniği... Gerçi full hikaye izleyen adam için bunlar sorun bile olmaz da, yine ben oyunun verdiği imkanlarla açık dünyada gezmek, tozmak istiyorum. Bakalım.
 
GTA 5 günümüzde bile halen taş gibi bir oyun. Pek bir değişikliğe ihtiyacı yok. O yüzden Rockstar bir sonraki oyunu için üzerinde çok durmadı. Zaten gerek de yok.

Hiç cıkarmasaymıs o zaman ya da oyun sahiplerine ücretsiz Update ile dagıtsaydı.
PC'ciler zaten modlarla grafikleri arşa cıkardı yanlış hatırlamıyorsam Xbox Store da 150 liraydı yeni nesil versiyonu.
 
Hiç cıkarmasaymıs o zaman ya da oyun sahiplerine ücretsiz Update ile dagıtsaydı.
PC'ciler zaten modlarla grafikleri arşa cıkardı yanlış hatırlamıyorsam Xbox Store da 150 liraydı yeni nesil versiyonu.
Konu Rockstar olunca o işler dediğin gibi yürümüyor maalesef. Amaçları olabildiğinde donuna kadar almak :) Zaten deli gibi satıyor oyun hala. Buna bir de shark card'larını dahil et, sen düşün dostum :) Dünyanın en ikonik oyunu desem yalan olmaz :)

Ek olarak değişiklikleri görmek istiyorsan youtube'den karşılaştırmalarını izleyebilirsin. Öyle olduğu gibi ısıtıp koymamışlar. Bazı güzel detaylar eklemişler. Açıkçası hiç beklemiyordum bu kadar :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı