The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü için Tarih Verildi

2 GB ekran kartım vardı oynarken. O zaman kadar monitör alabilirsem. Süper olur. Heyecanla bekliyorum. Hatunları özledim. Oley be. 😎
 
Müzikleri, hikayeyi anlatım şekli, hikayedeki kahramana bağlanma, grafikleri falan derken uzar da uzar. Başyapıt bir oyun. En sevdiğim oyunlardan biridir. CD Project Red'i de severim. Her ne kadar üç kağıtçı olsa da bazı noktalarda. 2000'den 2007'ye kadar süren ve binbir türlü zorlukla hazırlanan Witcher 1'den sonra Witcher 2'de baya geliştiler, Witcher 3'te noktayı koydular.
 
Konu Rockstar olunca o işler dediğin gibi yürümüyor maalesef. Amaçları olabildiğinde donuna kadar almak :) Zaten deli gibi satıyor oyun hala. Buna bir de shark Card'larını dahil et, sen düşün dostum :) Dünyanın en ikonik oyunu desem yalan olmaz :)

Ek olarak değişiklikleri görmek istiyorsan YouTube'dan karşılaştırmalarını izleyebilirsin. Öyle olduğu gibi ısıtıp koymamışlar. Bazı güzel detaylar eklemişler. Açıkçası hiç beklemiyordum bu kadar :)

Bende YouTube'dan baktım deneyimlemedim yalan yok ama beni kesmedi nedense buna ayıracakları kaynagı GTA 6 ya ayırsalardı daha iyi olurdu dusuncesindeyim.
 
Görsel iyileştirmeler, ücretsiz DLC'ler yazıyor bir makalede.

Ben Temmuz'da ilk kez bitireceğim en son oynadığımda bir tane kral şovalye tarzı bir lavuk vardı bebeğini evin arkasındaki bir mezardan çıakrıyordu sonra bebe öcüye dönüşüyordu falan bir sürü büyücü tarzı Casper'lar geliyordu orayı geçemiyordum bir türlü sildim sonra zaten sınav yüzünden.
Tam bir... Oğlanı
1653075232045.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı