The Witcher 3 yeni nesil videosundan ne çıkardınız?

443652

Hectopat
Ben tam olarak yenilik var mı anlayamadım, ne geliyor tam olarak?

Grafikler'de değişiklikler olmuş, bana kalırsa totalde %15 daha iyi görünüyor oyun. Şahsen bu oyunu tüm DLC'lerle 2 kere bitrimiş biri olarak bu yeni nesil upgraden sonra tekrar oynamayı düşünmüyorum.
Eğer sanki UnrealEngine 5 le yapılmış gibi filan dursaydı tekrar oynardım. Witcher 3 'ü hiç oynamamış ama ''eskidi biraz ya'' diyenler için bir güncelleme.

Anlıyorum yani çok bir şey yok gibi, grafik olarak da çok fark olmayacak gibi.

6 kere bitirdim ben ps5 hariç her yerde oynadım ama çok içimi açmadı video.

Bende oyunu 4 kere bitirdim oynamayı pek de düşünmüyorum (belki de şuan rdr2 oynadığım için öyle düşünüyorum.). Ama her türlü indirip bakacağım.

Ben şahsen gördüklerimden memnunum, ücretsiz güncelleme için fevkalede yenilikler var. Özellikle yeni gelecek olan kamera modunu ben çok beğendim sırf onun için bile tekrar oynanır, onun dışında grafiklerde de bence hatır sayılır bir değişiklik var özellikle uzak çizim mesafesi ve bitki örtüsü detayı ciddi bir şekilde artırılmış, onun dışında bir ton yenilik var, yani emek harcandığını çok belli. Ama benim en çok merak ettiğim oyunun sistem gereksinimlerinin ne kadar artacağı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…