Sürprizbozan The Witcher 3'te Yennefer ve Triss Geralt'ı odasına çağırıyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dostum konu Yennefer'in Geralt'a yardımları için mi açılmış? Güzel okumanızı tavsiye ederim. Triss oyunda Geralt'ı yatağa atmaktan başka bir şey yapmayan, bu yüzden hep onun fikirlerine katılan vasıfsız biri.

Triss'in hiçbir zararı olmadı niyeti önemli değil hep bizim yanımızdaydı.

Kitapları okuyan kimse asla "aslında Triss'te iyi aslında diyemez", oyunlar kitapların devamı ancak yazarlar yardımı ile Triss'i daha iyi göstermişler, hain haindir değişemez.

Vallahi kitapları okumadım oyun oynadım oyunda gayet iyi Triss'in hiçbir hainliği olmadı ama yen hep karşıydı bana belki de benim fikirlerimle ters olduğu için böyle düşünüyorum ama oyunda kesinlikle Triss daha iyi gösterildi. Kitabı ayrı tutarım okumadığım için fikrim yok.

Vallahi kitapları okumadım oyun oynadım oyunda gayet iyi Triss'in hiçbir hainliği olmadı ama yen hep karşıydı bana belki de benim fikirlerimle ters olduğu için böyle düşünüyorum ama oyunda kesinlikle Triss daha iyi gösterildi. Kitabı ayrı tutarım okumadığım için fikrim yok.

Zaten hainliği kitaplarda, Yennefer Ciri'yi bulmaya çalışılırken onu sahireler locasının hain damgasına karşı çıkmayıp üstüne Yennefer'e engel olup sonlara doğru ise Ciri'yi hiç istemediği bir hayatı reva gören locayı desteklemştir ve onları zora sokmuştur bu sebeple haindir ve yeri geldiği her fırsatta locadan taraf olmuştur, ahhh ahh Geralt bir duysa bunları...

Zaten hainliği kitaplarda, Yennefer Ciri'yi bulmaya çalışılırken onu sahireler locasının hain damgasına karşı çıkmayıp üstüne Yennefer'e engel olup sonlara doğru ise Ciri'yi hiç istemediği bir hayatı reva gören locayı desteklemştir ve onları zora sokmuştur bu sebeple haindir ve yeri geldiği her fırsatta locadan taraf olmuştur, ahhh ahh Geralt bir duysa bunları...
Vay köpek.

Resimde de gözüktüğü üzere Yennefer ve Triss beni odasına çağırıyor. Daha önce spoilerini yemiştim, bizi yatağa bağlıyorlarmış ve sonra ikisini de kaybediyormuşuz.
İkisiyle de yattım ben oyunda :D eğer odalarına gitmeyip bu görevi hiç yapmazsam paçayı sıyırabilir miyim? Yoksa bu raddeye geldiğim için çoktan ikisini de kayıp ettim mi?
Hem Yennefer'e yürüdüm oyun boyunca hem de deniz kulesinde Triss ile beraber oldum.

Blood and Wine'ı bitirdiğinde evine gelmeyecekler. Eğer Ciri'i de sattıysan Dandelionla biraz sohbet edersiniz.

@Vavien. Hocam kitapları okumadım ama birisi kitaplarda Yen'in sabah başkasıyla akşam Geralt'la yattığını söylemişti.

Dostum konu kitap için mi açılmış? Güzel okumanızı tavsiye ederim. Yennefer oyunda Geralt'a hiçbir yardımı dokunmayan, hep karşı olan vasıfsız biri.
Olsun, güzel ama. :D

@Rho Aias Yok, Ciri'yi satmam. Karı-kız bir yana, evlat bir yana.

@Vavien. Hocam kitapları okumadım ama birisi kitaplarda Yen'in sabah başkasıyla akşam Geralt'la yattığını söylemişti.
Yanlış söylemiş. Akşam Geralt ile, sabah başkasıyla yatıyor.
O güzelliğiyle ne yapsa haklıdır. Hem sağa sola Geralt'ı götürüyor. Diğeri eğlencesine takılma. Bizimki gibi ahlaklı bir ülkede bile ortaya kasedi, büyümüş çocuğu çıkan kişiler düşünülünce gayet yaygın bir durum gibi.
Hem Geralt da mercimeği fırına veriyor. Bir kısmı ak olsa da tamamı sütten çıkmış ak kaşık gibi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı