Sürprizbozan The Witcher 3'te Yennefer ve Triss Geralt'ı odasına çağırıyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Neyse beyler Shani'yi ayarladım Geralt'a. Az önce yattılar hatta.
Oyun sonunda bununla olabiliyor muyuz? Önceki oynayışımda oyun sonunda bir evde Yen ile karı-koca hayatı yaşıyorduk. Shani ile yapabilir miyim bunu?
Shani ile Romance yapamıyorsunuz maalesef. Hatta DLC bittiğinde çekip gidiyordu sanırım.

Resimde de gözüktüğü üzere Yennefer ve Triss beni odasına çağırıyor. Daha önce spoilerini yemiştim, bizi yatağa bağlıyorlarmış ve sonra ikisini de kaybediyormuşuz.
İkisiyle de yattım ben oyunda :D Eğer odalarına gitmeyip bu görevi hiç yapmazsam paçayı sıyırabilir miyim? Yoksa bu raddeye geldiğim için çoktan ikisini de kayıp ettim mi?
Hem Yennefer'e yürüdüm oyun boyunca hem de deniz kulesinde Triss ile beraber oldum.
Eyvah eyvah eyvah...

Keira metz erkekten dönme haberin olsun.
Öyle bir şey yok. Kitapta da, oyunda da böyle bir şeyle karşılaşmadım. Ek olarak Google Amcaya ''Is Keira Metz Trans?'' yazdığımızda da bir sonuç çıkmıyor. Belki şundan bahsediyor olabilirsin.

Son düzenleme:
Belirttim zaten hocam.
Sonradan fark ettim hocam. Kusura bakmayın.

Oyunu oynadınız mı acaba?
Kitabı okudunuz mu ''acaba''?
Dostum konu kitap için mi açılmış? Güzel okumanızı tavsiye ederim. Yennefer oyunda Geralt'a hiçbir yardımı dokunmayan hep karşı olan vasıfsız biri.
Konu Geralt, Yennefer ve Triss'in ilişkisiyse oyuna değil kitaba bakmak zorundasın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı