The Witcher Nightmare of The Wolf incelemesi

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  

SPOILER YOKTUR

Yeni izledim ve şunu söyleyebilirim ki tükettiğim en kaliteli Witcher eseriydi.

Dizi zaten dandik Henry Cavill tek başına taşıyor, ilk sezondan ders alındı yeni sezonlarda Henry abimizin olmadığı tüm sahneler geçilecek.

Ama filmin oyunlardan daha fazla tatmin etmesini beklemiyordum.

Önyargılı başlamıştım fragmanlar yüzünden çünkü Vesemir'in gençliği bildiğimiz Dante klonu gibi duruyordu.
Ama bu önyargım çabuk kırıldı çünkü Vesemir'in çocukluğunu ve nasıl bu kişiliği kazandığı oldukça tatmin edici bir şekilde aktarıldı.
Daha sonra Dante klonluğundan da sıyrıldı filmin sonlarına doğru yaşanan karakter gelişimiyle.

Aksiyon sahneleri müthişti kamera açıları kurgulanan sahneler ve estetiklik tam yerindeydi.

Şunu söylemeliyim ki Vesemir izlemesi Geralt'tan 100 kat daha eğlenceli bir karakter bunun sebebi malum Geralt'ın odun, (Geralt'ın kişiliği odun bilerek böyle yazılmış bir karakter boş karakter anlamında değil) Vesemir'in ise inişli çıkışlı ve aşırı renkli bir kişiliğe sahip olması.

Film bitince keşke yazar oyun haklarını temelli satmasaydı da Platinum Games'in yaptığı Hideki Kamiya'nın yönettiği Vesemir'in gençliğini oynadığımız bir Hack&Slash oyunu görebilseydik dedim.

Vesemir uçup kaçabilen bir karakter aşırı iyi kullanırdı Kamiya abimiz bunu çünkü CDPR'ın eline kalsa Geralt gibi dans edermişçesine kılıç sallıyor ayağına kaç vur yapan bir Vesemir görürdük.

Gerçekten aşırı iyiydi aksiyon sahneleri böyle bir eser gördükten sonra hakların Polonyalı bir stüdyoda oluşu üzdü, Japonlar mükemmel aktarırdı bu neredeyse bir Matrix karakteriymişçesine savaşan Vesemir'i oyun dünyasına.

Genel olarak puanım 8.5/10

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…