The Wolf Among Us 2 ne zaman çıkacak?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Telltale Games batmış fakat bir şirket onları satın almış. The Wolf Among Us ne zaman çıkar? Trailerı bile var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satın alan şirketin yetkilileri aramızdaysa gerekli bilgilendirmeyi yaparlar.

Umarım vardır :D bu arada birkaç haberde 2021 kışında demişler. Umarım teoriyle kalmaz ve piyasaya çıkar. Oyunu bugün bitirdim çok güzel oyunmuş :D

Umarım vardır :D bu arada birkaç haberde 2021 kışında demişler. Umarım teoriyle kalmaz ve piyasaya çıkar. Oyunu bugün bitirdim çok güzel oyunmuş :D

Yılın bitmesine az kaldı zor görünüyor çünkü firma bayağı olumsuz durum bildirmiş özellikle de trailer çıktıktan sonra, mükemmel bir prodüksiyon aşaması yok gibi. Bence biraz durumu toparlayıp, oyunu da ilkinin üzerine fazlasıyla koyup 2022'de çıkarırlar.

Yılın bitmesine az kaldı zor görünüyor çünkü firma bayağı olumsuz durum bildirmiş özellikle de trailer çıktıktan sonra, mükemmel bir prodüksiyon aşaması yok gibi. Bence biraz durumu toparlayıp, oyunu da ilkinin üzerine fazlasıyla koyup 2022'de çıkarırlar.

Tarihi pek önemli değil yeter ki çıksın :D

Hocam sizce de firma kendisini biraz fazla zorlamıyor mu?
Black Myth Wukong gibi bir oyunla aynı anda birkaç oyun daha yapmak zorlayıcı olur tahminimce.

@Hamzz önceden de böylelerdi. Normalde hikaye ve RPG sevsem de oyunları bana çok kopyala yapıştır geliyordu. Buldukları her projeye yapışıyorlar, Game of Thrones'a giriştiler zamanında para kaldırmak için seçenek olayları berbattı hikayeyi yönlendiremiyordun. Bunlar sırasıyla Walking Dead, Wolf Among Us ve Borderlands yaptıklarında beğenmiştim sonra firmaya pek bakmadım açıkçası ne yaptılar ne ettiler.

LCG Entertainment, 2018 yılında (Telltale iflasını açıkladığında) çoğu Telltale oyununu ve en önemlisi de isim haklarını satın alıp bazı çalışanlarını bünyesine kattı. Üzerine bir kararla ismini de "Telltale Games" olarak değiştirdi. Resmi site.

Telltale's The Walking Dead başyapıtıyla Skybound Games ilgileniyor, eski Telltale çalışanları tarafından kurulan Skunkape Games de Sam & Max serisini sürdürüyor. Skybound da TWD Final Season için birçok Telltale çalışanını bünyesine katmıştı.

Kısacası: Telltale ölmedi, kalbimizde yaşıyor ! 😄

Soruya gelince; bu yıl açıklanıp seneye çıkmasını bekliyorum.

Şirket satın alındıktan sonra tekrar battı diye biliyorum

Tekrar şirketi satın almışlar ve çalışıyolarmış çıkacak heralde önümüzdeki sene

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı