3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 3 Kasım 2020 #1 UBerk dedi: İnceledim. Mesajınızın düzenlenmeden önceki hali şu şekilde: Kötüye kullanımı engellemek için yetkiler kısıtlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum. Bir tane üyenin rütbesi "Security" olarak görünüyor. O ne demek? Ben de olabiliyor muyum? @UBerk.
UBerk dedi: İnceledim. Mesajınızın düzenlenmeden önceki hali şu şekilde: Kötüye kullanımı engellemek için yetkiler kısıtlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum. Bir tane üyenin rütbesi "Security" olarak görünüyor. O ne demek? Ben de olabiliyor muyum? @UBerk.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 3 Kasım 2020 #2 @THE_MILLER Maalesef ki şu an aramızda değil fakat Sosyal'e katkıları çok fazla. Sosyal'e katkılarından dolayı verilen özel bir rütbe. Siz alabilir misiniz, bilmiyorum. Zaten yönetim tarafından verilir özel rütbeler.
@THE_MILLER Maalesef ki şu an aramızda değil fakat Sosyal'e katkıları çok fazla. Sosyal'e katkılarından dolayı verilen özel bir rütbe. Siz alabilir misiniz, bilmiyorum. Zaten yönetim tarafından verilir özel rütbeler.