Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 13 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar bir kasa arıyorum hiçbir yerde stokta yok. Bu sitede görünüyor ama firma hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce alışveriş yapan var mıdır? Gaming Ürünler Teknoloji ve Bilgisayar Bileşenleri Dünyası www.thenoctus.com
Arkadaşlar bir kasa arıyorum hiçbir yerde stokta yok. Bu sitede görünüyor ama firma hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce alışveriş yapan var mıdır? Gaming Ürünler Teknoloji ve Bilgisayar Bileşenleri Dünyası www.thenoctus.com
Kibolayn Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #2 Blizzard.com.tr diye bir linke giriyorum bu siteye yönlendiriyor. Sanırım domain değişimi yapmışlar ama bana pek güvenilir gelmedi.
Blizzard.com.tr diye bir linke giriyorum bu siteye yönlendiriyor. Sanırım domain değişimi yapmışlar ama bana pek güvenilir gelmedi.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Ekim 2022 #3 Otrivine dedi: Arkadaşlar bir kasa arıyorum hiçbir yerde stokta yok. Bu sitede görünüyor ama firma hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce alışveriş yapan var mıdır? Gaming Ürünler Teknoloji ve Bilgisayar Bileşenleri Dünyası www.thenoctus.com Genişletmek için tıkla... Hayır.
Otrivine dedi: Arkadaşlar bir kasa arıyorum hiçbir yerde stokta yok. Bu sitede görünüyor ama firma hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce alışveriş yapan var mıdır? Gaming Ürünler Teknoloji ve Bilgisayar Bileşenleri Dünyası www.thenoctus.com Genişletmek için tıkla... Hayır.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.711 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ekim 2022 #4 Kibolayn dedi: Blizzard.com.tr diye bir linke giriyorum bu siteye yönlendiriyor. Sanırım domain değişimi yapmışlar ama bana pek güvenilir gelmedi. Genişletmek için tıkla... Sizinle aynı durumu yaşadım. Ama bana güvenilir geldi.
Kibolayn dedi: Blizzard.com.tr diye bir linke giriyorum bu siteye yönlendiriyor. Sanırım domain değişimi yapmışlar ama bana pek güvenilir gelmedi. Genişletmek için tıkla... Sizinle aynı durumu yaşadım. Ama bana güvenilir geldi.
Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 13 Ekim 2022 #5 Leon Dayı dedi: Sizinle aynı durumu yaşadım. Ama bana güvenilir geldi. Genişletmek için tıkla... Mağazaları falan görünüyor ama ne bileyim bilemedim.
Leon Dayı dedi: Sizinle aynı durumu yaşadım. Ama bana güvenilir geldi. Genişletmek için tıkla... Mağazaları falan görünüyor ama ne bileyim bilemedim.
AlicanZyra Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #6 Ben thenoctustan aldım daha önce güvenilir yetkili satıcı sıfır faturalı ürün geldi
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Ekim 2022 #7 AlicanZyra dedi: Ben thenoctustan aldım daha önce güvenilir yetkili satıcı sıfır faturalı ürün geldi Genişletmek için tıkla... Kanıt?
AlicanZyra dedi: Ben thenoctustan aldım daha önce güvenilir yetkili satıcı sıfır faturalı ürün geldi Genişletmek için tıkla... Kanıt?
Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 24 Ekim 2022 #8 AlicanZyra dedi: Ben thenoctustan aldım daha önce güvenilir yetkili satıcı sıfır faturalı ürün geldi. Genişletmek için tıkla... Evet rica etsem bunu kanıtlar mısın?
AlicanZyra dedi: Ben thenoctustan aldım daha önce güvenilir yetkili satıcı sıfır faturalı ürün geldi. Genişletmek için tıkla... Evet rica etsem bunu kanıtlar mısın?
AlicanZyra Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #9 Benimkiler bunlar. Otrivine dedi: Evet rica etsem bunu kanıtlar mısın? Genişletmek için tıkla... Attım. RufatM dedi: Kanıt? Genişletmek için tıkla... Attım. Leon Dayı dedi: Sizinle aynı durumu yaşadım. Ama bana güvenilir geldi. Genişletmek için tıkla... Ben aldım daha once. Kibolayn dedi: Blizzard.com.tr diye bir linke giriyorum bu siteye yönlendiriyor. Sanırım domain değişimi yapmışlar ama bana pek güvenilir gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ben aldım sorun yok. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2022-10-25 saat 15.06.39.jpg 100,3 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2022
Benimkiler bunlar. Otrivine dedi: Evet rica etsem bunu kanıtlar mısın? Genişletmek için tıkla... Attım. RufatM dedi: Kanıt? Genişletmek için tıkla... Attım. Leon Dayı dedi: Sizinle aynı durumu yaşadım. Ama bana güvenilir geldi. Genişletmek için tıkla... Ben aldım daha once. Kibolayn dedi: Blizzard.com.tr diye bir linke giriyorum bu siteye yönlendiriyor. Sanırım domain değişimi yapmışlar ama bana pek güvenilir gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ben aldım sorun yok.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #10 Hocam fake hesap basıyorlar, güvenmeyin.