Thermal Grizzly Kryonaut orijinal Amazon'da var mıdır?

Philippe

Centipat
Bilgisayarımı aldığımdan beri yaklaşık 5 yıldır termal macun değiştirmiyorum. Kaliteli olması açısından Thermal Grizzly alacağım. Ancak İtopya üzerinde 4 gr gibi gramajı fazla olanların stoğu mevcut. 1 gr olanın stoğu bulunmamakta. Amazon üzerinde de satışı var, orijinal midir? Arctic markasının çok fazla çakması bulunmakta çünkü. Teknobiyotik güvenilir ancak orada da Thermal Grizzly ürünlerinin hiçbirinin stoğu yok.

Satıcılar bağımsız. Sahtesi var mıydı bilmiyorum. Hepsiburada üzerinden MX6 alın derim işinizi görür.

Satıcılar bağımsız. Sahtesi var mıydı bilmiyorum. Hepsiburada üzerinden MX6 alın derim işinizi görür.

Arctic'in termal macunlarının çoğu da aynı şekilde Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde sahtesi mevcut. Alırsam Teknobiyotik üzerinden alacağım, ancak ürün içeriğinde izopropil alkol yok. İşlemcinin üzerindeki kurumuş macunu nasıl temizleyeceğiz izopropil alkol olmadan. Sadece spatulalı olanlar ve olmayanlar var. Hem kalitesi açısından hem de izopropil alkol ile birlikte gönderilmesinden ötürü Thermal Grizzly almayı düşünüyordum.

Hepsiburada satıcılı var hocam MX 6 için çakma olma şansı yok. Ben oradan aldım spatulası yok sadece X şeklinde macun koydum soğutucuyu taktım. Temizleme konusuna gelirsek orada biraz zorlandım denebilir. Islak mendil kötü yapabiliyor. Herhangi bir katkısı olmayan düz alkollü mendil falan daha mantıklı.

İşi ıslak mendille falan riske atmaya gerek yok hocam. Ayrıca Amazon'da satılan Thermal Grizzly'yi inceledim içinden çıkan karttaki kod ile kendi sitesinden orijinalliği teyit edebiliyoruz. Ancak Thermal Grizzly'de de izopropil alkol gönderilmiyormuş. Ürün içeriği termal macun, spatula ve orijinalliği teyit edeceğimiz karttan ibaret.

Yani yapacak çok da bir şey yok gibi alkollü mendil o kadar zor bulunmaz herhalde. Esnafta falan vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…