Thermal Grizzly kryosheet nasıldır?

Normal macunların hepsinden daha iyi ama sıvı metaldan daha kötü. 80-85 olup olmaması soğutucuna kalmış.

Normal macunların hepsinden daha iyi ama sıvı metaldan daha kötü. 80-85 olup olmaması soğutucuna kalmış.

Yok zaten şu an MX-6 ile ben soğutucumla oyunlarda Max 73-75leri gördüm. Sıvı metal işine giremem çok bilgim olmadığı için durduk yere parçaları bozmaya niyetim yok çünkü yapabileceğim bir şey değil

Merhaba termal macun ararken benim de gözüme thermal grizzlynin kryosheet ürünü takıldı da önerir misiniz ? Uygulama derdi olmadığı için eğer işlemci sıcaklığına etkisi gerçekten iyiyse almayı düşünüyorum

Hocam 3 gündür deniyorum MX-6 kullanıyordum. Ondan hiçbir farkı yok ve en azından değiştirme derdi yok oyunlarda ve masaüstünde yine sıcaklıklarım eskisi ile aynı masaüstü 50 derecelerde oyunlarda 74 derece gördüm bu sıcak havalarda. 7800x3D işlemcim var.

Benim de elime büyük ihtimalle cuma günü geçecek termal macunlara bakarken teknobiyotikte görmüştüm am5 işlemcilerde termal macun işlemi biraz sıkıntı ya benim de 7800x3D işlemcim var en azından bunu bir kez kullanırım değiştirme derdim olmaz diyorum senin gibi düşünüyorum

Hocam siz bu AMD'nin son çıkarttığı chipset güncellemesini yaptınız mı? Ben genelde Valorant oynuyorum FPS limitlemediğim zaman 800 FPS falan alıyorum 1 hafta öncesine kadar 72 dereceleri geçmiyordu ancak bu son güncellemeyi yapınca FPS limitlemezsem 80 derece olmaya başladı ve bir baktım ki Vanguard %30 CPU kullanıyor fazla yük bindirdiği için ısınıyor. Sizde böyle problem oluyor mu?

Evet aynı sıkıntı bende de var güncellemeden sonra oyunlardaki sıcaklık derecelerinde ve cpu kullanımında artış gözlemledim özellikle nedensizce cpu kullanımı çok gereksiz arttı son güncellemeden sonra. Anlık işlemci boostlamaları da gereksizce fazlalaştı gibi size de öyle geldi mi bilmiyorum

Aynı hocam hatta özellikle format attım ama chipseti yüklemesem bile aynı acaba önceden yüklediğim için işlemci beynine falan mı kazındı bu yazılım bilmiyorum. Masaüstünde bile anlık 70'lere falan çıkıyor bir bakıyorum gereksiz arka planlar %40 CPU kullanıyor İleride AMD almama sebebim yazılımı olacak muhtemelen.

Nasıl çözebiliriz acaba bunu?

Ya genellikle bu tür driver sıkıntıları amdnin ekran kartı tarafında yaşanıyordu ( hiç amd radeon ekran kartım olmadı ama olanların ana şikayeti bu oluyordu ) işlemci tarafında hiç böyle problem yaşatmamıştı bana son chipset güncellemesinden sonra anlık boostlamaya dayalı çok ani saliselik ısı yükselişleri ve düşüşleri olmaya başladı işlemcide çözümünü de bulamadım hatta chipset sürücüsünden önce bios güncellemesiyle mi alakalı diye tekrardan reset yapıp yükleme yapmıştım ekstradan undervolt için curve optimizer da bir işe yaramadı işlemciye nasıl çözülür ben de bilmiyorum inan ki

bunun W11 güncellemleri ile alakası olabilir mi? ben W10 kullanıyorum sizin söylediğiniz sorunu yaşamıyorum herşey güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…