Thermal Grizzly Aeronaut 1gr Yüksek Performans Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Benim arkadaşım aldı bayağı memnundu, fakat termal macunlardan pek anlamıyorum açıkçası, belki bunun performansına çok yakın daha fiyat olarak uygun bir termal macun önerisi yapabilir diğer hocalarım.
Anladım hocam. Bir şey daha soracaktım benim pc de kasma hissiyatı var ve oyunlarda örneğin ETS de işlemci 55-60 derecelerde geziyor bazen 62 fakat buna rağmen yine de droplanmalar giriyor. Termal macun bakımı ile bunlar da giderilir mi? Oyunlarda da değil genel anlamıyla anlık donmalar, droplanmalar oluyor pc de günlük kullanımda da. Bazen bi oluyor bi olmuyor.
Anladım hocam. Bir şey daha soracaktım benim PC de kasma hissiyatı var ve oyunlarda örneğin ETS de işlemci 55-60 derecelerde geziyor bazen 62 fakat buna rağmen yine de droplanmalar giriyor. Termal macun bakımı ile bunlar da giderilir mi? Oyunlarda da değil genel anlamıyla anlık donmalar, droplanmalar oluyor PC de günlük kullanımda da. Bazen bir oluyor bir olmuyor.