Tam tersi olarak Dual Tower daha sesli calismaz mi?Phantom Spirit daha iyidir de sıcaklık açısından abartı bir fark olacağını sanmam. Tek kötü yan olarak bu biraz daha sesli çalışabilir.
Tam tersi olarak Dual Tower daha sesli calismaz mi?Phantom Spirit daha iyidir de sıcaklık açısından abartı bir fark olacağını sanmam. Tek kötü yan olarak bu biraz daha sesli çalışabilir.
Aynı sıcaklık değerini yakalamak için az fanlı olan daha fazla çalışır diye dümdüz bir mantık yürüttüm. Fan boyutları aynıysa tutarlı...Tam tersi olarak Dual Tower daha sesli calismaz mi?
Konu acmistim süresi vardi acamadim sen actin. Gorusecegiz seninle bekle hoca.
Şaka bir yana mükemmel F/P sogutucu.
7500F gibi islemcilere ideal.
Olmaz hocam. Yan paneli acman lazim. Sana Assassin King olur F/P olarak. Gerisi hem olmaz hem de boş. Sende ne var?Hoca benim 150 mm destekli kasaya olur mu bu?
@pawEn
Olmaz hocam. Yan paneli acman lazim. Sana Assassin King olur F/P olarak. Gerisi hem olmaz hem de boş. Sende ne var?
Islemcin ne? Fiyatina gore baya kotuymus. 9cm fan, 40CFM'i var.Soğutucu olarak Windpower 964 var.
Islemcin ne? Fiyatina gore bayağı kotuymus. 9cm fan, 40CFM'i var.
Yetiyor mu? Yeter diye dusunuyorum.7500F.
Yetiyor mu? Yeter diye dusunuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.