Elektronik Thermalright Burst Assassin SE 6 ısı borulu işlemci soğutucu 272 TL (İyzico + parolapara)

1079-400-300-107= 272 TL net maliyet.
Ödemeyi yaptım fakat 300 liralık ilk harcama ücreti ödenmedi, bunun nedeni anlık cashback olmaması kampanya ile birlikte gelen bir hoşgeldin hediyesi olmasından dolayı diye tahmin ediyorum.
Kampanya sayfasında 2 iş günü içerisinde bakiyenin yatacağı belirtilmiş.

Anlık olarak 107,90 TL İyzico bakiye olarak ödeme yaptı fakat para çekilemiyormuş, yani içerde kaldı, muhemelen yatacak olan 300 TL'de içeride kalacak.
Parolapara 400 TL'yi bakiye olarak verdi, çekebileceğimi düşünüyorum.

Parolapara'da parayı çekmeye izin vermiyor, dolandırıcılık önlemi diyerek işlemi iptal etti.
Paralar içerde, harcayabilmek için 2 tane kart çıkartmam lazım sanırım.

Son düzenleme:
Parolapara 400tlyi çektim sıkıntı çıkmadı.
İyzico 107 tl direkt yattı ancak çekilmiyor sadece iyzico anlaşmalı yerlerde harcayabiliyorsunuz. 300tl daha yatmadı. Totalde şu an 507 tl indirim oldu bence bu bile çok iyi. 1079-507=572 tlye denk geldi. 12400f için kullanacağım bakalım sonuç ne olacak.

Müşteri hizmetleri ile konuştum daha önce iyzico ile alışveriş yaptığım için 300tl yatmamış tarih bayağı önce olduğu için hatırlamıyorum. Dediğim gibi şu an 572tlye denk gelmiş oldu yine de gayet iyi bir fiyat bence

Son düzenleme:
Parolaparaya kayıt olmam için e-devletten NVİ adres kodu istiyor 18'in altındayım bu yüzden alamıyorum, aile bireylerimden bu kodu alıp yazsam onaylar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…