- Makaleler
- 1
İstiyor tabi.Parolapara kimlik doğrulama kısmında yüz doğrulama istiyor mu? Muhtemelen istiyor ama sormak istedim.
İstiyor tabi.Parolapara kimlik doğrulama kısmında yüz doğrulama istiyor mu? Muhtemelen istiyor ama sormak istedim.
Kayıt olduktan sonra IP adresim blocklandı.
Eki Görüntüle 2461950
Telefondan hallediyorum, satın alınca tekrar yazarım.Hayir yenileyince duzeliyor.
İstiyor.Parolapara kimlik doğrulama kısmında yüz doğrulama istiyor mu? Muhtemelen istiyor ama sormak istedim.
Ödemeyi yaptım fakat 300 liralık ilk harcama ücreti ödenmedi, bunun nedeni anlık cashback olmaması kampanya ile birlikte gelen bir hoşgeldin hediyesi olmasından dolayı diye tahmin ediyorum.1079-400-300-107= 272 TL net maliyet.
Müşteri hizmetleri ile konuştum daha önce iyzico ile alışveriş yaptığım için 300tl yatmamış tarih bayağı önce olduğu için hatırlamıyorum. Dediğim gibi şu an 572tlye denk gelmiş oldu yine de gayet iyi bir fiyat benceParolapara 400tlyi çektim sıkıntı çıkmadı.
İyzico 107 tl direkt yattı ancak çekilmiyor sadece iyzico anlaşmalı yerlerde harcayabiliyorsunuz. 300tl daha yatmadı. Totalde şu an 507 tl indirim oldu bence bu bile çok iyi. 1079-507=572 tlye denk geldi. 12400f için kullanacağım bakalım sonuç ne olacak.
Güvenlik doğrulaması yapamazsın. Kimlik bilgileri istiyorParolaparaya kayıt olmam için e-devletten NVİ adres kodu istiyor 18'in altındayım bu yüzden alamıyorum, aile bireylerimden bu kodu alıp yazsam onaylar mı?
Güvenlik doğrulaması yapamazsın. Kimlik bilgileri istiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.