Canlılık testi ve kimlik taraması yapman gerekiyor, kabul ederlerse sorun olmaz.Direkt ailemden bir kişinin bilgileriyle kayıt olsam sorun olur mu?
Canlılık testi ve kimlik taraması yapman gerekiyor, kabul ederlerse sorun olmaz.Direkt ailemden bir kişinin bilgileriyle kayıt olsam sorun olur mu?
Canlılık testi ve kimlik taraması yapman gerekiyor, kabul ederlerse sorun olmaz.
Bilmiyorum, denemedim.Keşke papara gibi olsa, direkt 18 yaş altı kayıt olamıyor mu?
Olur tabii. 18 yaşından büyük olması yeterli. Adres no için de yanlış bilmiyorsam kişi bazında değişen bir şey değil. Direkt o adreste kalan herkeste aynı no oluyor sanırımDirekt ailemden bir kişinin bilgileriyle kayıt olsam sorun olur mu?
İnternet sitelerinde çalışma varmış, ilgileniyorlarmış.Kayıt olduktan sonra İp adresim blocklandı.
Eki Görüntüle 2461950
Paparadan kaynaklandığını söylediler, papara ile iletişime geçmem gerekiyormuş.Parolapara'da parayı çekmeye izin vermiyor, dolandırıcılık önlemi diyerek işlemi iptal etti.
Çekiliyor nakit olarak, çektim ben anında banka hesabıma.Parolpara'nın Cashback'ini kendimiz çekebiliyor muyuz yoksa çekemiyor muyuz?
Çekiliyor nakit olarak, çektim ben anında banka hesabıma.
Bu ödeme kuruluşlarının hepsi(Ininal, Papara, Tosla vs.) 6493'e tabii MB tarafından yetkilendirilmiş, herhangi bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Gerekirse ürünü aldıktan sonra hesabını silersin olur biter.Peki hocam güvenilir midir? Sizce 272 TL'ye düşüreceğim diye bir bankada hesap açmak ne kadar mantıklı? İleri de bir sıkıntı olmaz herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.