Thermalright Heilos termal ped test sonuçları

Evet sıvı metal dertli işlem inanın belki de 15 kere söküp taktım sıvı metal yeniledim 0.1 mm bakır saç koydum arasına denedim yani her şeyi denedim oyunlarda güzel değer aldım ama stress testine geldi mi ne yaparsanız yapın o işlemci termal kısmaya giriyor garanti falan umurumda değil zaten sıvı metalden daha iyi sonuç alır mıyım onu merak ediyorum.
18 bin civarı puanları rahat alıyorum. Ayrıca 5800 rpm’de deathloop oynarken sıcaklıklarım.

Dosya Ekleri

• IMG_0704.jpeg
    IMG_0704.jpeg
    248,2 KB · Görüntüleme: 32
18 bin civarı puanları rahat alıyorum. Ayrıca 5800 rpm’de deathloop oynarken sıcaklıklarım.
ben aynı işlemciyle 45 w olarak 13000 alıyorum 98 derece görüyorum cinebenchte.

Monster teknik serviste bakım yaptırdım. ilk zamanlar iyiydi 3 hafta sonra pump out oldu heralde.

ben aynı işlemciyle 45 w olarak 13000 alıyorum 98 derece görüyorum cinebenchte.

Monster teknik serviste bakım yaptırdım. ilk zamanlar iyiydi 3 hafta sonra pump out oldu heralde.
Servis sürse sürse mx-6 sürüyor onlar da çok uzun ömürlü olmuyor.

Benim sipariş geldi dün akşam uyguladım hatta dolaota çok bekletmişim uygularken hiç düzgün olmadı ona rağmen soğutucu bloğu takıp biraz test ettim sonuçlar güzel sıvı metal kullandım 1.5 yıl ama sürekli yenilemek gerekiyor sıvı metalde sonra tekrar laptopu açıp macuna baktım katılaşmış chipset in kenarlarına akan macunu tekrar chipsetin üstüne topladım yeni pad kullanmadım yine aynı güzel değerler aldım yani korkmayın macunu nasıl sürerseniz sürün her türlü görevini yerine getiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim bundan sonra sıvı metal yerine bu Helios faz değişimli pad i tercih edeceğim.

Benim sipariş geldi dün akşam uyguladım hatta dolaota çok bekletmişim uygularken hiç düzgün olmadı ona rağmen soğutucu bloğu takıp biraz test ettim sonuçlar güzel sıvı metal kullandım 1.5 yıl ama sürekli yenilemek gerekiyor sıvı metalde sonra tekrar laptopu açıp macuna baktım katılaşmış chipset in kenarlarına akan macunu tekrar chipsetin üstüne topladım yeni pad kullanmadım yine aynı güzel değerler aldım yani korkmayın macunu nasıl sürerseniz sürün her türlü görevini yerine getiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim bundan sonra sıvı metal yerine bu Helios faz değişimli pad i tercih edeceğim.
Biraz kullanımdan sonra daha da iyi olacaktır hayırlı olsun

İnşallah bakalım yoksa bu 12. nesil işlemcilerden bıktım satacaktım laptopu.

Bide bende şöyle bir sorun var cyberpunk2077 girerken cpu kullanımı 100 oluyor siz dikkat ettiniz mi ya da bu oyunu oynuyor musunuz
Bazı oyunlarda olabilecek bir durum. CP2077 oynamadım ama shader yüklemesi vs olabilir.

Bazı oyunlarda olabilecek bir durum. CP2077 oynamadım ama shader yüklemesi vs olabilir.

Bilmiyorum hocam işte bir o arada işlemci 85'e kadar çıkıyor sonra hemen düşüyor
Korkumdan R23 testi bile yapmıyorum şimdi çünkü yaptığımda daha sonra çok ısınıyor işlemci sanırım termal macunları pert ediyor o test.

Geri
Yukarı