Yok arkaya fan takılmıyor, ortadaki fan kasanın kapağına temas ediyor.
Dedğinizi anladım. 5 mm çok büyük bir fark değil biraz törpülesek veya kapağa denk gelen yerden bir yer açsak olur gibiYok arkaya fan takılmıyor, ortadaki fan kasanın kapağına temas ediyor.
Konuyu bayağıdır takip etmiyorum, sanırım frost sığmıyor belki Phantom Spirit sığar, zaten Phantom sığmaz ise peerless rahatlıkla sığat 160Mm'e.
Hocam ayardan kastınız nedir acaba? Ne gibi ayarlar yapılabilir?Videoları izlemedim, bu testlerde güç tüketimi önemli, düşük güç tüketiminde doğru sonuç çıkmıyor.
En az 200W ile yapılmalı.
Güvenilir bir veri paylaşayım.
Sessizlik konusunda veriler sizi yanıltıyor, commander ayar ile daha sessiz çalışır.
4 ram slotum da dolu bu kasaya uyar mı acabaCommander'ın fanları daha düşük devirde daha fazla hava verebiliyor, yüksek devire gerek kalmadan düşük devirde bir fan eğrisi ile daha sessiz kullanılabilir.
Asus Tuf GT301'e de uyar mı? Sıvı soğutucu kullanamıyorum ekran kartim ROG serisi 3 fanlı olduğu için kasanın önüne çok yakın duruyor. Bende en mantıklı hava soğutucuyu almaya karar verdim.Evet uyar kasa 166 mm destekliyor, soğutucu 158mm, RAM'ler için blok kısmında girinti oluyor, belki öndeki fanı hafif yukarı kaydırmak gerekebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.