Thermalright TF7 termal macunu nasıl ayrı alınır?

harun_pc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sıvı soğutucu aldığımda kutudan TF7 termal macun çıkmıştı. Aynı macunu internette arıyorum ama satıldığı bir yer bulamadım. Sadece bazı yanında gelen ürünler çıkıyor, onlar da bütçemi aşıyor. Konu hakkında bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Vega TF7 kalitesinde bir termal macun önerisi de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrı satlmıyor galiba.İşlemci yamulmasın diye güçlendirme kitleri var.
Bunlar hem de soğutmaya yardımcı oluyor.
İşlemcinize göre 500lira verip alırsanız macun da yanında gelmiş olur.

Merhaba, sıvı soğutucu aldığımda kutudan TF7 termal macun çıkmıştı. Aynı macunu internette arıyorum ama satıldığı bir yer bulamadım. Sadece bazı yanında gelen ürünler çıkıyor, onlar da bütçemi aşıyor. Konu hakkında bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Vega TF7 kalitesinde bir termal macun önerisi de olabilir.

Ayrı satlmıyor galiba. İşlemci yamulmasın diye güçlendirme kitleri var.
Bunlar hem de soğutmaya yardımcı oluyor.
İşlemcinize göre 500lira verip alırsanız macun da yanında gelmiş olur.

İşlemcim AM4 AM5 olmadığı için bos yere almak istemedim.

Macun hava almadığı sürece yıllarca dayanır, bunu alın ileride de lazım olur.

Watt değeri yeterli olur mu diğeri 12watt dı ne kadar ısı farkı olur.

Bu Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB gerçekten iyi soğutucu. Şu an bende bakayım dedim bunun termal macununu nereden alabilirim diye maalesef ayrı satılmıyor. Malum bu linkteki parça da benim sisteme uygun değil. Bende AM4 Ryzen 5 5700X var.
Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black)
Sizce işlemcinin termal macunun yenilemesine gerek var mı? 1 yılı geçti bu soğutucuyu alalı ve içinde gelen bu TF7 macunu uyguladım. Aslında @Marix arkadaşımız yukarıda cevap verdi gerçi ama. İlginçtir ki oyunlarda(GTA 5 ve Red Dead Redemption 2) falan ortalama 60-65 derece halen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı