Diğer Thermalright TL-C12C-S Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket 609 TL

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Ürün 759 TL fakat Getir uygulaması üzerinden getiralışveriş ile sepette çıkan kupon ile 609 TL oluyor. Kupon ürüne özel değil. 700'e 150 TL şeklinde.

Nays ile daha da ucuz. %10 iade verdiğinde 548 liraya gelmiş olur.

Thermalright TL-C12C-S Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket

1731764359945.png

Son düzenleme:
Fanda bir indirim yok ki. Sen sana özel gelen bir kuponla alışveriş yapmışsın sadece.
Bana özel değil. Çevremde kimin n11 hesabıyla getir uygulamasındaki getiralışveriş kısmına girsem sepet kuponları geldi. Herkeste olur diye tahmin ediyorum. Olmuyorsa da "Ben harfiyen uyguladım ama kupon yoktu." yazarak deneyimini forumla paylaşabilirsin.

Ben yaptım oldu. Getir üzerinden oluyor. N11 ile entegre olarak çalışıyor. Kasaya fan almayacaktım. Fanlar hoşuma gitti ve aldım. Fanlar arası ARGB ve fan bağlantısı var. Hoş fanlar. Teşekkürler. Piyasada 800 civarı satılıyor.

Ben yaptım oldu. Getir üzerinden oluyor. N11 ile entegre olarak çalışıyor. Kasaya fan almayacaktım. Fanlar hoşuma gitti ve aldım. Fanlar arası ARGB ve fan bağlantısı var. Hoş fanlar. Teşekkürler. Piyasada 800 civarı satılıyor.
Rica ederim, hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kupon çıkmadı ama dediğiniz fiyata alabildiyseniz bedava. 850 TL'ye aldım 2 ay önce. Fanlar güzel sadece biraz ses yapıyorlar.

Getiralışveriş kısmından giriş yapınca banada otomatik kupon tanımlandı. Nays ile beraber 550 civarına denk geldi. Fiyat olarak gayet iyi bence. Zoko DK431 kasamın ön fanlarını değiştirmek için bir set sipariş verdim. Acaba egzoz fanı için daha performanslı bir model var mıdır yoksa bundan 2. bir sipariş daha geçip birini egzoz fan kalan iki fanı da alt bölmeye eklemek daha mı mantıklı olur ?

Edit: 2. setin siparişini de verdim. Bu fanlar Thermalright Peerless Assassin 120 SE’de kullanılanların aynısı olduğunu farkettim. Peerless Assassin’den memnundum. O yüzden egzoz fanı için tek fana masrafa girmektense 3’lü set daha mantıklı geldi. N11’e yeni üyeliklerde de 150₺ kupon tanımlanıyor. Getir uygulamasında kupon kodu gelmeyenler deneyebilirler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı