EnesBLGN Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 21 5 Aralık 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Kusura bakmayın geç dönüyorum. USB için girişi ben göremedim, şu anlık tuş ile kontrol en mantıklı sizin için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, başka bir Thermaltake kontrolcü alıp yapabileceksem kontrolcü eğer varsa link atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Mithat Berhan dedi: Kusura bakmayın geç dönüyorum. USB için girişi ben göremedim, şu anlık tuş ile kontrol en mantıklı sizin için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, başka bir Thermaltake kontrolcü alıp yapabileceksem kontrolcü eğer varsa link atabilir misiniz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 5 Aralık 2020 #12 Bu tarz dönüştürüculer için özel fan bağlantısı gerektiği için ek satılır mı bilmiyorum. Öneri konusu açabilirsiniz.
Bu tarz dönüştürüculer için özel fan bağlantısı gerektiği için ek satılır mı bilmiyorum. Öneri konusu açabilirsiniz.