Çözüldü Thermaltake S200 TG kasanın RGB kontrolü nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yamato0

Centipat
Daha fazla  

Elimde bu kasadan var. Fan ışıklarını kapatmak istiyorum ama nasıl kapanacak bilmiyorum. Diğer konulara baktım reset tuşuna basın diyor fakat o da yardımcı olmadı pek bilgim yok. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Öyle bir imkan var, anakartın sağ alt tarafında ön panel bağlantıları vardır, oradan reset sw yazan soketi çıkarın, o soketi görselde işaretlediğim yere takın.

Reset butonuna bastığınızda renkler değişir, uzun süre basılı tuttuğunuzda ledler kapanır, tekrar bir kere basarsınız yanmaya başlar.

Son düzenleme:
Geldi mi hocam foto

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241105_152222_Gallery.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 60
Öyle bir imkan var, anakartın sağ alt tarafında ön panel bağlantıları vardır, oradan reset sw yazan soketi çıkarın, o soketi görselde işaretlediğim yere takın.

Reset butonuna bastığınızda renkler değişir, uzun süre basılı tuttuğunuzda ledler kapanır, tekrar bir kere basarsınız yanmaya başlar.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…