canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 5 Nisan 2013 #1 Bu termal macunu almayı düşünüyorum. Sizce kaliteli bir macun mu ? VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So Veya bu nasıl ? http://www.vatanbilgisayar.com/Soğu...-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=47179 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2013
Bu termal macunu almayı düşünüyorum. Sizce kaliteli bir macun mu ? VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So Veya bu nasıl ? http://www.vatanbilgisayar.com/Soğu...-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=47179
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 5 Nisan 2013 #2 İkisi de kaliteli. Ben TG2 kullanıyorum.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2013 #3 VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG1 EXTREME THERMAL MACUN - So Bunu tavsiye ederim.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 5 Nisan 2013 #4 son_goku dedi: VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG1 EXTREME THERMAL MACUN - So Bunu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... TG2'den farkı nedir ?
son_goku dedi: VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG1 EXTREME THERMAL MACUN - So Bunu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... TG2'den farkı nedir ?
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 5 Nisan 2013 #5 Alperen Şahin dedi: Bu termal macunu almayı düşünüyorum. Sizce kaliteli bir macun mu ? VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So Genişletmek için tıkla... Aynısından ben de kullanıyorum. Biraz içkiye düşkün olsa da iyi bir macundur. Kumarı yoktur, sağa sola bulaşmaz iyi bir işi ve kariyeri vardır. İşlemcini mutlu edecektir - - - Güncellendi - - - Alperen Şahin dedi: TG2'den farkı nedir ? Genişletmek için tıkla... TG1 modeli daha askeri sınıf cihazlar içindir. Çalışma sıcaklığı -40 ila +150'C civarıdır. Soğutma iletim katsayıları her iki macunun da aynıdır.
Alperen Şahin dedi: Bu termal macunu almayı düşünüyorum. Sizce kaliteli bir macun mu ? VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TG2 THERMAL MACUN - So Genişletmek için tıkla... Aynısından ben de kullanıyorum. Biraz içkiye düşkün olsa da iyi bir macundur. Kumarı yoktur, sağa sola bulaşmaz iyi bir işi ve kariyeri vardır. İşlemcini mutlu edecektir - - - Güncellendi - - - Alperen Şahin dedi: TG2'den farkı nedir ? Genişletmek için tıkla... TG1 modeli daha askeri sınıf cihazlar içindir. Çalışma sıcaklığı -40 ila +150'C civarıdır. Soğutma iletim katsayıları her iki macunun da aynıdır.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2013 #6 Alperen Şahin dedi: TG2'den farkı nedir ? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. İşlemcim boşta 25-30 derece. Yükte 45-50. Gayet başarılı buluyorum.
Alperen Şahin dedi: TG2'den farkı nedir ? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. İşlemcim boşta 25-30 derece. Yükte 45-50. Gayet başarılı buluyorum.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 5 Nisan 2013 #7 son_goku dedi: Ben kullanıyorum. İşlemcim boşta 25-30 derece. Yükte 45-50. Gayet başarılı buluyorum. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim. Sana güvendim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2013
son_goku dedi: Ben kullanıyorum. İşlemcim boşta 25-30 derece. Yükte 45-50. Gayet başarılı buluyorum. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim. Sana güvendim.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2013 #8 Alperen Şahin dedi: Siparişi verdim. Sana güvendim. Genişletmek için tıkla... Diğeri hakkında tam bir bilgim yok fakat bu da aynı markanın bir üst seviye macunu ise ondan kötü değildir %99.
Alperen Şahin dedi: Siparişi verdim. Sana güvendim. Genişletmek için tıkla... Diğeri hakkında tam bir bilgim yok fakat bu da aynı markanın bir üst seviye macunu ise ondan kötü değildir %99.
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2013 #9 Benim işlemci boşta 55 derece Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2013
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2013 #10 - - - Güncellendi - - - Selim Can Şentürk dedi: Büyük hata yaptın, gemiş olsun. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak söylüyorsun bunu?
- - - Güncellendi - - - Selim Can Şentürk dedi: Büyük hata yaptın, gemiş olsun. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak söylüyorsun bunu?