Thermaltake TR2 800W PSU Cızırtı Sesi

NeoAnderson

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Elimde Thermaltake TR2 Power 80 Plus 800W var ve oyunlarda cızırtılı çalışıyor. Normalde sistem boştayken ya da yoğun bir yük altındayken sıkıntı yok. Furmark ile ekran testini de teste soktum yine ses yok ama oyuna girince cızırdamaya başlıyor. Nedeni ne olabilir ? (Not: Garantiye gönderildi fakat test edilip sorunu yok dendi.)

Bilen birileri yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Coil Whine olma ihtimali yüksek. Ancak bileşen kaynaklı bir sorun da olabilir. Garantinin sorun yok demesi de ilginç gerçekten.
Vektron iletisime goturdum hocam. Cevap aynen su sekilde oldu:"Urununuz sorunsuz tam gucte calistirdigimizda bile sorun cikmadi ya anakartiniz yada diger bilesenlerinizle uyumsuzdur" boyle bir sey gercekten olabilir mi aklim ermiyor.

C.W sorunu olduğunda ve garantiye gönderilmek istendiğinde "ürünümde C.W var ve değiştirmek istiyorum" diye not geçin. Bazı servisler C.W'yi sorun olarak görmüyor.
Hocam coil whine dedim fakat not dusmedi. Verilen kagitta yazmiyor yani urunu 2.el olarak aldim. Oyundan baska hicbir yerde sikinti cikarmiyor. Degistirilmesini talep etsem kabul ederler mi ? Bir de orda calisan sorumlu bir kisi baska bir 800 W PSU verdi sonuc yine ayni (not: mobilden giriyorum.)

@JaroxJamaica @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı