Thermaltake V200 Kasada HDD Montajı Nasıl Yapılır?

NemesiS_81

Megapat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kasaya sahibim ancak kasa içerisinde diskler için kızak bölümü yok sistemdeki SSD direkt kasaya montajlanmış, HDD'yi de bu şekilde montajlanabilir mi? Bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış anlamadıysam kasanın arkasından bu bölmelere takıyorsun. Kızak yoksa iki taraftan da vidalarla iyice sabitle.

Eki Görüntüle 435347

Yanlış anlamadıysam kasanın arkasından bu bölmelere takıyorsun. Kızak yoksa iki taraftan da vidalarla iyice sabitle.
Evet daha sonradan kasanın inceleme videolarını izledim alt tarafta hdd bölümü var bende sonradan farkettim cevabınız için teşekkür ediyorum sanırım videodan anladığım kadarıyla kızak yok ama hdd yi yanlardan vida ile sabitliyoruz.

merhaba aynı kasayı aldım da 2. sata girişi ne taraf6ta kasanın arkasında mı acaba

merhaba aynı kasayı aldım da 2. sata girişi ne taraf6ta kasanın arkasında mı acaba
Sata girişi derken tam olarak anlayamadım ? Hangi anakartı kullanıyorsunuz. Kızaklardan bahsediyorsanız ön paneli sökmeniz gerekiyor orada mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…