Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.341 Makaleler 42 Çözümler 276 6 Mart 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Güzel bir kasa, dik GPU takılıyor direkt kasaya.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Güzel bir kasa, dik GPU takılıyor direkt kasaya.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 6 Mart 2023 #2 Hocam bu kasaya Dual 6750XT sığar mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.341 Makaleler 42 Çözümler 276 6 Mart 2023 #3 @Serhat Öndeş sığar, fotolarda da Dual 3070 kullanmışlar. Not düşeyim, üstte tek fan yuvası var ama kasanin Anakart tablasi yanındaki kısmına iki fanlik kapak koymuşlar. Açılıyor sonradan.
@Serhat Öndeş sığar, fotolarda da Dual 3070 kullanmışlar. Not düşeyim, üstte tek fan yuvası var ama kasanin Anakart tablasi yanındaki kısmına iki fanlik kapak koymuşlar. Açılıyor sonradan.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 6 Mart 2023 #4 Mithat Berhan dedi: @Serhat Öndeş sığar, fotolarda da Dual 3070 kullanmışlar. Not düşeyim, üstte tek fan yuvası var ama kasanin Anakart tablasi yanındaki kısmına iki fanlik kapak koymuşlar. Açılıyor sonradan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına hiç dikkat etmedim, yan kısmı gördüm ama üste tek fan olması üzdü, üstü XPG invader gibi olsaydı daha hoş olurdu. Son düzenleme: 6 Mart 2023
Mithat Berhan dedi: @Serhat Öndeş sığar, fotolarda da Dual 3070 kullanmışlar. Not düşeyim, üstte tek fan yuvası var ama kasanin Anakart tablasi yanındaki kısmına iki fanlik kapak koymuşlar. Açılıyor sonradan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına hiç dikkat etmedim, yan kısmı gördüm ama üste tek fan olması üzdü, üstü XPG invader gibi olsaydı daha hoş olurdu.