Thermaltake versa II ATX ekran kartı uyumu

@Mithlond Dostum insanlar buraya gelip kafalarında kalıplaşmış birkaç fikri doğrudan, bu darboğaz yapar bu yapmaz diye söylüyor uzman hepsi. Ben sana 2 adet link bıraktım. Ortalama bir değer veriyorum sana. Bunu sallamıyorum kafamdan. Teorik bakımdan ortalama %10'luk bir kaybın olacaktır. Bu da senin canını sıkacak seviye değil elbette. Bu konuya bıraktığım son mesaj bu. Diğer arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@curiousoftech ve @Ulunay İkinize de çok teşekkür ederim. Olsun, kendi bildiğiniz doğruları yazdınız. RX 570 için sipariş veriyorum.

Şu videoyu izlemem yeterli bir sebep oldu. Kaldı ki, benim sistemim bu adamınkinden daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@curiousoftech Bana cevap vermek istemeyip üstü kapalı "kıt insan" diyorsun. Karınca daha zekidir falan diyorsun.

Tutarlı ol, iki yüzlülük yapma. Ya adam gibi etiketle yaz yada arkadan ötme.

Kafama göre oran vermiyorum, geçmiş konular, sorun yaşayan arkadaşlar, testler ortada.

Ha bu yazdıklarıma klavye delikanlılığı dersin, anlam yüklersin şimdi 😂

Neyse senin gibi arkadan ötenlerle uğraşmaya vakit harcamıyorum, sonuçta arkadan kıt fikirli olsa bile insanlara "kıt" demiyorum.

Aklıma gelmese fark etmeyeceğim. Benim monitör VGA girişli, bu ekran kartında yok sanırım. Bunun için ne yapmam gerek?

Şu olur mu: Hdmı To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü + Ses - n11.com
Genellikle aktif olanlar işe yarıyor. İlanda "Aktif" yazanları almanı öneririm. Yorumlara da bakmalısın ürünün işe yarayıp yaramadığı belli olur. Bu arada bende 2014'ten beri İ5 4440 kullanıyorum uzun süre önce GT 1030 alıp sattım şuan boştayım RX 580 almak istiyorum darboğaz gördüğüm kadarıyla %10 seviyelerinde oluyor. Şimdi atıyorum RX 580'i besleyecek bir işlemci ile 100 fps alıyorsak herhangi bir oyunda İ5 4440 ile %10 kayıpla 90 fps mi alacağız? Eğer sorun sadece fps düşüklüğü ise bence hiçbir sıkıntı yok. Ne de olsa her oyunu yüksek fpste oynayacağız 10 fpsin bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim. Ayrıca @Mithlond performans hakkında bilgi verirsen çok memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı