Thermaltake versa J25 fan konumu

Bansoryong

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistemim;
- AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
- ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart (BEYAZ KUTU)
- 2 Adet x GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
- THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
- XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma)
İşlemcim boşta 65 derecede çalışıyor ve Prime95 testinde 3 dakika içinde 95 derece oldu ve sabitlendi.
AMD Wraith Stealth soğutucusu takılı şu anda.
Bana bir işlemci soğutucusu önerebilir misiniz ve kasanın üstüne alıp takacağım 2 yeni fanı nasıl takmalıyım?
İkisi de içeri mi hava versin yoksa biri hava verip diğeri egzoz mu olsun?

Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Ancak Fuma 2 biraz daha uygun olarak da Artic 34 Duo modellerini önerebilirim. Ama dediğim gibi daha uygun bir şey arıyorsanız bütçe belirtmelisiniz. Bu iki ürün arasında değerlendirme yapacak olursak da ikisi de parasının hakkını veren oldukça güzel ürünler. Artic bir tık daha uygun fiyatla bulunabilir ancak Fuma alırsanız da pişman olacağınızı sanmıyorum.

Bende J25 kasa alacaktım biraz daha şık görüntüsü var diye V200 tercih ettim ısı problemi yaşarsın diyenler oldu ama gayet serin çalışıyor işlemci, ama ben AMD Wraith prims RGB fan aldım harici olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı