Thermaltake Water 3.0 Performer alınır mı?

batuhan1881

Hectopat
Daha fazla  
Thermaltake Water 3.0 Performer almayı düşünüyorum çünkü şu anki işlemcim inanılmaz ısınıyor mesela Rainbow Six Siege oynarken 90 dereceye gelip kapanıyor daha yeni temizleyip termal macun sürmeme ragmen çogu oyunda aynısını yapıyor. Thermaltake Water 3.0 Performer almayı düşünüyorum sizce yardımı olur mu?

• İşlemci: AMD FX-8320 3.5 8 çekirdekli

Thermaltake Water 3.0 Performer almayı düşünüyorum çünkü şu anki işlemcim inanılmaz ısınıyor mesela Rainbow Six Siege oynarken 90 dereceye gelip kapanıyor daha yeni temizleyip termal macun sürmeme ragmen çogu oyunda aynısını yapıyor. Thermaltake Water 3.0 Performer almayı düşünüyorum sizce yardımı olur mu?

• İşlemci: AMD FX-8320 3.5 8 çekirdekli
Büyük ihtimalle soğutucunun bacaklarından biri arızalıdır ve işlemciye tam temas etmiyordur. Oc yaptıysan eğer Oc'yi kapat dene. Soğutucu bacaklarına iyi bak sağlamca sıkışmış mı diye? tam temas ediyor mu diye?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı